STRAŠAN UDAR NA MAŽIĆA Kiprani nikad gore o Srbinu: Došao je samo da napuni džepove
EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

U svom saopštenju APOEL je između ostalog istakao:

- Nepristojno ponašanje gospodina Mažića se svakako nastavilo u njegovim izveštajima, jer je bez ikakvog trunke poštovanja, čovek koga sindikati plaćaju da navodno unapredi kiparsko suđenje, odgovorio na pitanje da li bi odobrio zahtev za puštanje stranih sudija. ili zahtev timova, da ne prihvataju određene sudije na svoje utakmice, nasledeći način: „Ono što mi kažu, uradiću suprotno. Ne prihvatam intervencije - stoji na početku saopštenja APOEL-a koji prenosi Maxbetsport portal.

BOLJE OD TENISA I SKVOŠA Igraju ga Novak Đoković i legende Barselone, došlo je vreme da probate novi hit sport PADEL

Nastavili su u istom ritmu.

- Čini se da gospodin Mažić ima kratko pamćenje. Jer kada neko pogleda delegiranje za poslednje dve godine, videće da određeni sudija nikada nije sudio određenom timu. Da li je ovo bilo mešanje? Da li je to namerno uradio? Neka izađe gospodin Mažić da nas opovrgne. Elementi delegiranja su javni i to nepopravljivo razotkrivaju.

Teške reči su se samo nizale.

- Sada je jasno da sa gospodinom Mažićem idemo još opasnijim putevima, a tu mislim na kiparski fudbal u celini. Čovek ne shvata svoje odgovornosti i obaveze. Odabrao je danas, umesto da se predstavlja sa skromnošću i razumevanjem stvarnosti, da odgovori bahato, ironično i pretećim tonom da, navodno, neće podleći pritiscima, sedeo na tom mestu mesec ili godinu dana. Po svemu sudeći Kipar je za gospodina Mažića privremena destinacija na koju je došao da napuni svoj bankovni račun sa nekoliko stotina hiljada evra, a onda da se pozdravi sa nama - zaključuje se u saopštenju APOEL-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading