RAPSODIJA "PEVACA" Totenhem ponizio Lester, het-trik Sona
EPA-EFE/VINCENT MIGNOTT

Totenhem relativno lako stigao do pobede protiv Lestera u Londonu – 6:2. Odlično je krenuo meč u Londonu za goste, poveli su golom Tilemansa iz jedanaesterca u šestom minutu. Loris je prvobitno odbranio udarac sa bele tačke, ali je on ponovljen, s obzirom na to da Francuz nije bio sa najmanje jednom nogom na liniji u trenutku kad je Belgijanac šutirao. Tilemans iz drugog pokušaja nije ponovio grešku. 

Ali, moral trenutno poslednjeplasiranog tima očigledno nije na visokom nivou. Stoga, vođstvo gostiju potrajalo je svega dva minuta, dok Kejn nije pogodio na asistenciju Kuluševskog. Već u 21. Minutu Pevci su preokrenili, tada je Perišić odlično uposlio Dajera, koji je savladao Varda. 

ČUVENI BEOGRADSKI KLUB PRED GAŠENJEM Nekada je bio šampion u Jugoslaviji, navijači izdali saopštenje

Ipak, konsolidovali su se gosti, zaigrali su otresitije, posebno to važi za finiš prvog poluvremena, kad je Lester stigao i do izjednačenja. U 41. minutu Kastanje je odlično uposlio Medisona, koji je prelepo savladao Lorisa. 

Tempo meča nije opadao ni u drugom poluvremenu, a posle samo dva minuta u nastavku Betankur je ponovo razgalio domaće navijače, Totenhem je po drugi put vodio. U 59. minutu Lester je ponovo mogao do izjednačenje, ali je Loris fantastično odbranio udarac Dake. 

Upravo tada je na teren Konte poslao Sona. Korejac je u 73. minutu iskoristio dodavanje Betankura, dugo je vukao loptu i potom izuzetno precizno šutirao sa 20 metara, ispostavilo se da je tada i rešio pitanje pobednika. Do kraja meča, Son je pogodio još dva puta, u 84. i 87. minutu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading