NEVIĐENI NEREDI Prekinuta utakmica Nice i Kelna, navijači nemačkog kluba napravili haos
Tanjug/Ap

Došlo je više od 8.000 pristalica Kelna i niko nije mogao da ih obuzda!

Potpuni haos u Francuskoj - odložena je utakmica Nice i Kelna, zbog žestokog sukoba navijača u gradu i na stadionu. Dva tima trebalo je da odigraju meč u okviru Partizanove grupe Konferencijske lige, ali fudbala neće biti do daljeg jer je došlo više od 8.000 gostujućih navijača i policija nije uspela da obezbedi red.

(UŽIVO) CRVENA ZVEZDA - MONAKO Crveno-beli započinju pohod u Ligi Evrope

Pristalica Kelna bilo je toliko da se tribina stadiona Nice potpuno crvenela, a nije pomogao ni apel kapitena nemačkog kluba Jonasa Hektora, koji ih je pozvao da se smire i da podržavaju ekipu. Sve je bilo uzalud, jer je u tim trenucima već buktao "rat" na tribinama, a viđene su i uznemirujuće fotografije sukoba na Azurnoj obali. Haos je navodno trajao čitavog dana, jer su navijači Kelna zaposeli centralni gradski trg i usput demolirali klupsku prodavnicu Francuza. 

Utakmica je trebalo da počne u 18.45, ali nije jer su navodno navijači Kelna napustili svoj sektor i otišli na deo tribine gde su pristalice Nice. Počelo je gađanje stolicama, bakljama, a i tuča u kojoj sigurno ima i ozbiljnije povređenih. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading