REPREZENTATIVAC SRBIJE OTKRIO NEOSTVARENU ŽELJU San mi je bio da zaigram u Crvenoj zvezdi
Tanjug/Ap

Ðuričić se ovog leta iz Sasuola vratio u Sampdoriju, za koju je prethodno nastupao od 2016. do 2018. godine. Ofanzivni vezista nikad nije zaigrao za seniorski tim kluba sa Marakane u kom je igrao u mlađim kategorijama. 

- Bio sam navijač Crvene zvezde, gledao sam Crvenu zvezdu od šeste godine i imao sam jedan san - da igram u Crvenoj zvezdi. To me je guralo napred, iz dana u dan- rekao je Ðuričić za DAZN.

FUDBALSKA GROZNICA TRESE PLANETU Poslušajte zvaničnu pesmu Mundijala u Kataru (VIDEO)

 

REPREZENTATIVAC SRBIJE OTKRIO NEOSTVARENU ŽELJU San mi je bio da zaigram u Crvenoj zvezdi

Tanjug/Ap

 


Obrenovčanin je objasnio zašto se vratio u tim iz Ðenove.

- Recimo da je bilo mnogo lakše vratiti se u Sampdoriju, nego otići negde drugde. Poznajem sve, volim more i sunce, navijače, pa nije bilo teško opredeliti se i doneti odluku. Kada sam prvi put bio tu, imao sam nekoliko ljudi sa kojima sam mogao da razgovaram. Govorio sam samo engleski, nisam znao italijanski. Sada je drugačije, pomažem novim članovima sa italijanskim, jer znam da nije lako kada dođeš sa strane- izjavio je srpski fudbaler. 

Ðuričić je istakao da bi radije odabrao da osvoji Svetsko prvenstvo sa Srbijom nego titulu prvaka Italije sa Sampdorijom.

- Svetsko prvenstvo. Uvek. Dovesti reprezentaciju na vrh, povesti je do titule na Svetskom prvenstvu je izuzetna stvar- izjavio je Ðuričić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading