DERBIJA NEĆE NI BITI? Navijači Junajteda spremaju haos, 10.000 ljudi hoće da prekine meč sa Liverpulom?
EPA/ JUANJO MARTIN

Za ponedeljak u 21 čas zakazan je derbi 3. kola Premijer lige između Mančester junajteda i Liverpula, međutim postoji velika opasnost da se utakmica uopšte neće odigrati!

Razlog su najavljeni veliki protesti navijača Mančester junajteda protiv vlasnika Džoela Glejzera, pošto se očekuje da više od 10.000 najvatrenijih i najnezadovoljnijih napravi haos oko i na "Old Trafordu".

Njima se ne sviđa način na koji vlasnici vode klub u koji su uložili veliki novac i zbog loših rezultata žele da ih proteraju (!?), a to bi moglo da napravi vrlo neprijatne scene na utakmici sa Liverpulom, o čemu je već upozorena i policija.

BOG ĆE ODREDITI MOJU BUDUĆNOST Antoni odbio ponudu "crvenih đavola" od 80 miliona evra

I prošlosezonski duel Junajteda i Liverpula (10. april) takođe je otkazan jer su se navijači potukli sa policijom, a sada se planira upad na teren koji bi sprečio odigravanje utakmice, kao što je to bilo i 2021. godine.

- Nadam se da se to neće dogoditi, a ako se dogodi - mislim da mi treba da dobijemo bodove. Nemamo ništa sa tom situacijom u njihovom klubu, navijači Junajteda su ti koji žele da se meč otkaže. Mi ne možemo samo da odlažemo utakmicu i da je uklapamo u vrlo zauzet raspored - poručio je Jirgen Klop na konferenciji za medije uoči susreta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading