RAT U DOMAĆEM FUDBALU Lalatović jako odbrusio Lazetiću: Glumiš Murinja, nemaš mu*a da kažeš sve direktno
Alo!/Aleksandar Đorđević

Lazetić je nedavno rekao da "ako neko očekuje da dođe u dresu Partizana sa decom i izgubi" da se to neće desiti, a njegove reči pogodile su Lalatovića

- Žarkovu izjavu mi je skoro neko pokazao, stvarno nisam znao da je to rekao. On je brat Nikole Lazetića, s kojim sam popravio odnos. Cenim ga kao trenera i nikada ga ne bih spomenuo, kao ni njegovu decu. On je rekao jedan od trenera, a ja bih mu poručio, ako si toliko hrabar, kaži, Nenad Lalatović je izveo decu - rekao je Lalatović za "Glas Srpske".

ISKRENO Lazetić objasnio "onu" izjavu posle Partizana, sada je sve jasno

Nastavio je u istom ritmu.

- Moraš da ima m**a da to kažeš, a ne da okolišaš.

Nenad Lalatović je mladom treneru TSC-a, koji je prethodno vodio i Metalac, poručio da nikad više ne spomene njegovu decu, dodavši i da smatra da je odličan trener.

- Izigravaš velikog Murinja po Srbiji. Možeš da pričaš o meni, kad napraviš neki veliki rezultat, kao što sam ja napravio, kad napraviš ime i prezime kao što sam ja to uradio. Zameram mu jednu stvar, odličan je trener, odličan momak, ali moje sinove je sad spomenuo i nikad više. I opet ću to uraditi, opet ću izvesti svoju decu na Marakanu' - poručio je Lalatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading