UEFA ODREDILA ARBITRE "VEČITIM" RIVALIMA Španac sudi Partizanu u meču sezone, Zvezdi Škot
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Polovičan učinak ostvarili su večiti rivali ove nedelje u evropskim takmičenjima. Crvena zvezda je na svom terenu deklasirala Pjunik i revanš meč u Jermeniji bi trebao da bude formalnost, dok je Partizan poražen na Kipru od AEK-a i crno-bele u Humskoj očekuje pakleno težak zadatak. Ako na sve to dodamo ubedljiv poraz Čukaričkog od Tventea, jasno je da situacija nije sjajna za naše predstavnike na međunarodnoj sceni.  

UEFA je danas delegirala sudije za revanš mečeve, te je poznato ko će suditi Zvezdi, Partizanu i Čukaričkom u trećem kolu kvalifikacija za evropska takmičenja. Na centru u četvrtak u Humskoj stajaće španski arbitar Hoze Marija Sančez Martinez. 

Španac do sada nije delio pravdu na utakmici Partizana, ali je imao dodira sa srpskim klubovima. Naime, on je prethodne godine sudio Crvenoj zvezdi u grupnoj fazi Lige Evrope kada su crveno-beli savladali Ludogorec u Beogradu sa 1:0. Sančez Martinez sudio je i reprezentaciji Srbije u Dablinu protiv Republike Irske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo kada je bilo 1:1. 

LOŠE VESTI ZA "ORLOVE" Kamerun doveo napadača iz Premijer lige pred Mundijal u Kataru

Čukarički će u četvrtak gostovati Tventeu, a čast da sudi meč u Holandiji dobio je Estonac Kristo Tohver.  

Škotski sudija Vilijam Kolum sudiće Crvenoj zvezdi u Jerevanu u okviru revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Škotski arbitar do sada nije bio na centru kada su srpski klubovi igrali u Evropi. 

Ipak, Kolum je delio pravdu na utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kada je Srbija igrala protiv Luksemburga. Orlovi su tada u gostima slavili sa 1:0 golom Dušana Vlahovića, a škotski arbitar podelio je čak četiri žuta kartona. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading