LOŠE VESTI ZA "ORLOVE" Kamerun doveo napadača iz Premijer lige pred Mundijal u Kataru
Profimedia

Brajan Mbemo (22), napadač Brentforda, i zvanično je postao reprezentativac Kameruna, koji će biti rival Srbiji na Mundijalu u Kataru. 

Brajan Mbemo može da igra i na poziciji krila, nosio je dres i reprezentacije  Francuske uzrasta do 17 i 20 godina,a igrao je i za mladu reprezentaciju U21. Ali. nije upisao zvaničan nastup za prvi tim "trikolora". 

Mbemo je rođen u Francuskoj, ali kako poseduje korene iz Kameruna i nije igrao za Francuze bez problema je dobio pravo da igra za "neukrotive lavove“.

S obzirom na iskustvo koje poseduje centarfor engleskog kluba, Kamerun je dobio pojačanje pred Svetsko prvenstvi u Kataru. To sigurno ne raduje našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija.

LOŠE VESTI ZA

AP Photo/Themba Hadebe

 

ALO! TIKET NEDELJE Rusi ne greše dva puta, "svrake" spremaju doček povratniku, Švedska ima novog lidera

Srbija se na Svetskom prvenstvu nalazi u Grupi G sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom sa kojom je bila u grupi i pre četiri godine na Mundijalu u Rusiji. Orlovi će 28. novembra odmeriti snage sa afričkom selekcijom, koju s klupe vodi Rigobert Song, a koja će biti jača za napadača sa premijerligaškim iskustvom Brajanom Mbemom. 

Srbija prvi meč na Mundijalu igra protiv Brazila 24. novembra, četiri dana kasnije sledi meč sa Kamerunom, a onda 2. decembra i protiv Švajcarske.

Predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru će biti odigrano od 21. novembra do 18. decembra. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading