BOLJE NIJE MOGLO DA POČNE PO "REDSE" Liverpul pobedio Siti i osvojio prvi trofej u sezoni, Nunjez već obećava (VIDEO)
EPA

 

Fudbaleri Liverpula osvojili su prvi trofej u sezoni, Komjuniti Šild, čuveni Super kup Engleske nakon pobede nad šampiono države Mančester sitijem sa 3:1 u meču odigranom u Lesteru.

Odličnu predstavu priredila su dva kluba svojim navijačima, ali svakako da će "Redsi" nazad kući sa osmehom na licu. Sudar dva velika rivala ponajviše se čekao zbog novajlija i skupocenih napadača Darvina Nunjeza na jednoj i Erlinga Halanda na drugoj strani.

BOLJE NIJE MOGLO DA POČNE PO

EPA

 

"Građani" će na golove Norvežanina morati da pričekaju jer je bivši igrač Borusije iz Dortmunda promašio dva zicera o kojima će se pričati narednih dana. Ipak, svakako da može da popravi utisak, sezona je duga.

Darvin Nunjez je, sa druge strane, uspeo već da se upiše u strelce. Postigao je Urugvajac pogodak za overu pobede u 94. minutu.

Trent Aleksander Arnold je postigao gol u 21. minutu i doneo prednost Liverpulu. Pokušavao je Siti nakon toga da dođe do izjednačenja, ali su "Redsi" odolevali sve do 70. minuta.

Novajlija Alvarez pogodio je na debiju i najavio da bi mogli da gledamo penale. Ipak, Ruben Dijaš je u 83. minutu igrao rukom u sopstvenom kaznenom prostoru i Mohamedu Salahu nije bilo teško da promeni rezultat sa bele tačke.

Potvda trijumfa stigla je preko pomenutog Nunjeza i slavlje je moglo da počne...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading