FRANCUZI SU REŠENJE ZA ČELSI Tuhel pronašao defanzivce, na potezu uprava
EPA-EFE/ANDY RAIN

Odlasci Andresa Kristensena i Antonija Ridigera, kao i verovatno napuštanje Sezara Aspilikuete i Markosa Alonsa doveli su Tomasa Tuhela u situaciju da mora menjati celu odbranu.

Kao najveće pojačanje stigao je Kalidu Kulibali, ali Čelsi je izvisio za brojne defanzivce. Milan Škrinjar i Matijas de Liht su se pokazali neodstupnim, Presnel Kimpembe deluje da je daleko, Barselona je kupovinom Žila Kundea zadala još jedan udarac a Lester je stavio rampu kad je u pitanju Vesli Fofana.

Kao najnovija opcija iskočio je Bendžamin Pavar, defanzivac koga je Bajern voljan da pusti dolaskom Matijasa De Lihta. Jedan od razloga je taj što Pavar insistira na tome da igra štopera, što bi mu Plavci svakako omogućili uz to što bi bio ispomoć i na desnom boku, druga ta što je aktivni učesnik u ovoj priči u ulogi posrednika Pini Zahavi koji važi za rado viđeno lice na Stamford Bridžu. Drugo ime je Benoa Badiašil, 21-godišnji fudbaler je partijama u dresu Monaka skrenuo pažnju na sebe a Čelsi je najnovije ime u dugačkom nizu klubova koji su se raspitivali za njegovo zdravlje. Za potencijalni posao javio je L’Ekip koji navodi da bi isti mogao da bude završen za nekih 40 miliona funti što bi mogla da bude prihvatljiva cena za igrača koji je u perspektivi rešenje na duže staze.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading