VELIKA VEST U SVETU FUDBALA Ćavi traži da Mesija vrate u Barselonu
EPA-EFE/Mohammed Badra

Ćavi je igrao sa Mesijem u Barseloni od 2004. do 2015. godine, a zajedno su osvojili 24 trofeja, među kojima i četiri u Ligi šampiona.

Mesi je prošle godine zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi Barselona odlučio da posle 21 godine napusti katalonski klub i pređe u Pari Sen Žermen.

Španski mediji podsećaju da je argentinski fudbaler "žrtvovan", a priliku je iskoristio Pari Sen Žermen, koji je imao višestruku korist od dolaska Mesija.

Pariski klub je imao ogromne marketinške i finansijske benefite. Čelnici Pari Sen Žermena su ponudili Mesiju produženje ugovora, ali argentinski fudbaler nije odgovorio na ponudu.

PRIČA SA MESIJEM NIJE GOTOVA Prvi čovek Barselone želi da mu obezbedi lepši kraj


"Sport" prenosi da Ćavi želi da to iskoristi i da na kraju naredne sezone u Barselonu vrati Mesija. On smatra da njegov nekadašnji saigrač može još mnogo da pruži. Ćavi je predložio Laporti i sekretarijatu kluba da pokušaju da dogovore transfer argentinskog fudbalera narednog leta.

"Mesi će naredne godine da proslavi 36. rođendan. Ćavi veruje da bi Mesijev povratak ponovo pokrenuo klub i da Leo može još mnogo toga da ponudi na terenu. On bi bio vođa novog tima Barselone - dodaje "Sport".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading