VRUĆINA PRAVI OGROMNE PROBLEME Još jedan meč odložen u Superligi
FK Čukarički

Poslednjih dana temperature u Srbiji su nesnošljive, a sve to ostavlja posledice i na sport. Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da odlože svoj meč protiv lučanske Mladosti, a po istoj formuli duel Čukaričkog i Napretka poemeren je za nedelju od 21 čas.  

Prvobitan plan je bio da Brđani i Čarapani igraju juče u 19 časova u Beogradu, ali je najavljena ogromna temperatura u prestonici. Zbog toga, u dogovoru dva kluba poslata je molba Superligi Srbije koja je prihvaćena i meč će se igrati u najkasnijem večernjem terminu od 21 čas. 

TRIJUMF BARSE U AMERIČKOM "EL KLASIKU" Rafinja projektilom presudio Madriđanima, debitovao i Levandovski (VIDEO)

Dakle, danas od 21 čas očekuje nas mnogo zanimljivih duela budući da će čak četiri utakmice biti odigrane  u isto vreme. Mladost u Lučanima dočekuje Crvenu zvezdu, Čukarički Napredak, Vojvodina na Karađorđu igra protiv subotičkog Spartaka, a Mladost GAT će gostovati Voždovcu. 

Juče su odigrana dva duela trećeg kola, a golova nije bilo. Partizan je kiksnuo na svom terenu protiv TSC-a i odigrao mršavih 0:0, a u istom terminu bodove su u Surdulici podelili Radnik i kragujevački Radnički. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading