ODJEKNULA JE BOMBA ITALIJOM "Crveni đavoli" po svaku cenu žele Srbina, sve oči uprte u SMS-a
EPA/ RICCARDO ANTIMIANI

Odjeknula je bomba iz italijanskih medija! Mančester junajted ide u lov po Sergeja Milinković Savića! 

Nakon što su na "Old Trafordu" zaključili da su sve manje šanse da tokom leta u klub stigne Frenki de Jong, koji se već nedeljama predomišlja, Englezi su morali da promene taktiku. 

Ponovo je u prvom planu čovek koji je i pre nekoliko godina pominjan kao novi fudbaler Junajteda, ali tada do transfera nije došlo. Velikan engleskog fudbala odustao je zbog cene od 100 miliona koju je odredio Klaudio Lotito, a sada svi u klubu veruju da će srpski reprezentativac koštati manje. 

OSE IZUJEDALE POZNATOG FUDBALERA Napadač Liona završio u bolnici

Milinković-Savić ima ugovor do leta 2024. i Laciju se ne žuri sa prodajom, a ni sam Sergej više ne insistira na transferu kao što je bilo nekoliko puta u dosadašnjoj karijeri. Ipak, Engleska je primamljiv izazov i za njega, a ponuda Junajteda jedna od poslednjih velikih prilika rimskog tima da dobro unovče dugogodišnje fantastične partije srpskog asa. 

ODJEKNULA JE BOMBA ITALIJOM

EPA/Fabio Frustaci

 

Po informacijama koje imaju italijanski mediji, Junajted će još malo sačekati De Jonga, a zatim zatvoriti vrata nekadašnjem učeniku Erika Ten Haga i okrenuti se ka Italiji. U prilog tome govori i što su najvatrenije pristalice Lacija prethodnih dana videle Mateju Kežmana u trening centru rimskog tima.

Pretpostavljaju fanovi tima iz Rima da je razlog Kežmanove posete upravo eventualna ponuda koja bi u narednim danima mogla da stigne. Ne bi to bilo prvo interesovanje iz Engleske ovog leta za Sergeja, pošto se Arsenal već raspitivao za veznog igrača italijanskog kluba. Ipak, sada je "Serđente" bliži klubu sa kojim je ugovor u jednom delu karijere već imao njegov rođeni brat Vanja. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading