OPTUŽEN ZA PEDOFILIJU Poznati fudbaler prvi put viđen u javnosti posle hapšenja
Foto: Printscreen/Youtube

Poznati islandski fudbaler Gilfi Sigurdson (32) uhapšen je prošlog juna zbog sumnji da je imao seksualne odnose sa maloletnom osobom i od tada ga niko nije video u javnosti.

Everton je suspendovao svog tadašnjeg fudbalera koji se sumnjičio za pedofiliju, a u međuvremenu je Islanđanin pušten na slobodu pošto je platio kauciju. Istraga se i dalje vodi u tajnosti i o slučaju se vrlo malo toga zna, što je i normalno jer se štiti žrtva, dok Sigurdson za to vreme može "slobodno da se kreće".

Uspešno je sve vreme izbegavao foto-reportere i zato ga navijači više od godinu dana nisu videli na javnom događaju, a sada se konačno pojavio - i to na fudbalskoj utakmici.

Gilfi Sigurdson, koji je slobodan agent posle isteka ugovora sa Evertonom, došao je na Evropsko prvenstvo za žene i pratio utakmice Islanđanki za koju igra i njegova rođaka. One nisu uspeple da se plasiraju u nokaut fazu pošto su sve tri utakmice remizirale, a Sigurdson ih je bodrio sa tribina.

Stajao je sasvim normalno među navijačima i pratio meč Karoline Lee Vihjalmsdotir u Roteramu protiv Francuske (1:1), a upravo je rođaka na Instagramu podelila fotografiju na kojoj se vidi poznati fudbaler.

Nosio je naočare i pitanje je koliko navijača ga je prepoznalo, a videćemo da li ga uskoro čeka povratak na veliku scenu. Malo je verovatno da će ga neki klub potpisati sve dok se ne okončna postupak protiv njega, s tim da se pojavila informacija da je za "bombardera" zainteresovan Galatasaraj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading