(UŽIVO) TRANSFERI 13. JUL Zvezdu jedan detalj deli od velikog pojačanja, Čelsi i Barsa dogovorili sjajna pojačanja
Foto: EPA/Shutterstock

23.00 - Poštovani čitaoci, to bi bilo sve za danas. Budite i sutra sa nama, kada nas očekuje novi dan na fudbalskoj transfer pijaci! 

22.25 - Mata na meti Lidsa 

Lids će pokušati da dovede Huana Matu, tvrdi As, i dodaje kako je direktor engleske ekipe Viktor Orta kontaktirao Matinog oca. Podsećamo, 34-godišnji Španac je slobodan igrač od kad mu je istekao ugovor s Mančester junajtedom.

21.52 - Lekom u Espanjolu 

Espanjol je objavio još jedno pojačanje. Iz Monaka je na jednogodišnju pozajmicu stigao francuski golman Benžaman Lekom. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Atletiku kao rezerva Janu Oblaku. U Kataloniji će zameniti veterana Dijega Lopeza koji je prešao u Rajo Valjekano.

21.25 - Pjanić se dokazuje Ćaviju

Miralem Pjanić će dobiti  priliku da se dokaže Ćaviju, treneru Barselone. Katalonski klub danas igra prvu pripremnu utakmicu protiv niželigaša Olota, a 32-godišnji bosanskohercegovački vezni igrač je u sastavu. Pjanić je u Barselonu stigao pre dve godine iz Juventusa za 60.000 evra. 

(UŽIVO) TRANSFERI 13. JUL Zvezdu jedan detalj deli od velikog pojačanja, Čelsi i Barsa dogovorili sjajna pojačanja

EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

20.40 - Kulibali nije jedino pojačanje "plavaca" 

Dolazak Kalidoua Kulibalija nije jedini dolazak štopera koji se očekuje u Čelsiju. Želja "plavaca" je i PSŽ-ov kapiten Presnel Kimpembe. Francuskog reprezentativca Transfermarkt procenjuje na 40.000.000 evra. Kimpembe ima ugovor sa "Svecima do 2024.godine. 

(UŽIVO) TRANSFERI 13. JUL Zvezdu jedan detalj deli od velikog pojačanja, Čelsi i Barsa dogovorili sjajna pojačanja

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

 

19.30 - Filip Đuričić vaga gde će 

Srpski ofanzivni vezista i dalje je bez ugovora i još vaga ponude za nastavak karijere. Italijanski Skaj tvrdi da je sa Salernitanom daleko od dogovora, dok je Torino i dalje prvi favorit za njegov potpis.

(UŽIVO) TRANSFERI 13. JUL Zvezdu jedan detalj deli od velikog pojačanja, Čelsi i Barsa dogovorili sjajna pojačanja

Tanjug/Ap

 

18.50 - Zvanično!

Rahim Sterling je sada i zvanično novo pojačanje Čelsija. Engleski fudbaler se već nalazi sa ekipom u Los Anđelesu. 

18.08 - Luis Suarez blizu Milana

Španski "AS" piše da je Urugvajac Luis Suarez blizu dogovora sa Milanom. Ipak, ovo je još daleko od istine, s obzirom da prethodnih dana nije bilo reči o o ovome. Urugvajac je slobodan agent nakon isteka ugovora sa Atletiko Madridom. Turski mediji pišu da je Suarez već odbio Fenerbahčeovih 6.000.000 evra godišnje.

(UŽIVO) TRANSFERI 13. JUL Zvezdu jedan detalj deli od velikog pojačanja, Čelsi i Barsa dogovorili sjajna pojačanja

EPA-EFE/KIKO HUESCA

 

17.25 - Rafinja u Barsi! 

 Sada je stigla i zvanična potvrda! Rafinja je novi igrač Barselone! Brazilac je doputovao u Kataloniju i putem društvenih mreža pozdravio sve fanove Katalonaca. 

16.55 - Ponovo u Redingu 

Još davne 2005. godine Reding je kupio tada mladog talentovanog tinejdžera Šejna Longa. U međuvremenu, postao je ozbiljan napadač, igrao je za Vest Brom, Hal, Sautempton i Bornmut, a nakon 17. godina od prvog potpisa, sada ga je Reding ponovo angažovao. 

16.14 - Kulibali u Čelsiju!

Završena je saga oko transfera Kalidua Kulibalija u Čelsi! Nakon osam godina boravka u Napoliju, napustiće taj klub i preseliti se u London. On će već sutra imati lekarski, a večeras će doputovati u prestonicu Ujedinjenog kraljevstva, javlja Fabricio Romano. 

15.23 - Junajted blizu kapitalnog pojačanja

Univerzalac Ajaksa Lisandro Martinez nalazi se blizu potpisa za Mančester junajted. 

Još samo detalji dele Argentinca od "Old Traforda" u poslu vrednom 55.000.000 evra.

15.02 - Ozil već ima novi klub

Nakon što je raskinuo saradnju sa ekipom Fenerbahčea, Mesut Ozil se već dogovorio sa drugim turskim klubom.

Nekadašnji reprezentativac Nemačke će uskoro potpisati za ekipu Bašahšehira.

14.10 - Sterling se oprostio od Sitija

Fudbalski reprezentativac Engleske Rahim Sterling (27) oprostio se danas od Mančester sitija, pošto će karijeru nastaviti u Čelsiju.

- Sedam sezona, 11 trofeja i uspomene za ceo život. Neizmerno sam zahvalan sam trenerima koji su imali ogromnu ulogu u mom razovoju prethodnih godina, saigračima koji su postali više od osoba sa kojima sam delio teren, upravi kluba, osoblju, navijačima koji su neumorno podržavali ekipu i svima koji imaju veze sa Mančester sitijem. Bilo je ovo sjajno putovanje - kazao je Sterling.

- Zahvalan sam za uspone i padove. Stigao sam u Mančester sa 20 godina, danas odlazim kao čovek. Hvala za beskrajnu podršku, bila je čast nositi dres Mančester sitija - poručio je Sterling u videu koji je objavio na društvenim mrežama.


Čelsi će Mančester sitiju platiti oko 53 miliona evra za Engleza koji je na Etihad stigao 2015. godine iz Liverpula, u transferu vrednom 63,7 miliona evra.

13.34 - Dembele potpisao

Francuski fudbaler Usman Dembele produžio je ugovor sa Barselonom do 2024. godine, saopštio je danas katalonski klub.

Francuz je ostao na stadionu Kamp nou na insistiranje trenera Barselone Ćavija Ernandeza, koji ga smatra ključnim članom novog projekta petostrukog prvaka Evrope.

13.01 - Šok odluka na "Marakani"

Ko je ovo mogao da očekuje... Jedna odluka čelnika Zvezde šokirala je navijače. O čemu je reč pogledajte OVDE.

12.00 - Runi ima novi klub!

Legendarni engleski napadač, a sada trener ima novi klub. On je potpisao ugovor sa DC Junajtedom, gde je igrao i kao igrač.

11.40 - Štoper pao na medicinskim pregledima

Samjuel Umtiti je jedno vreme važio za štopera svetske klase. Ipak, povrede kao i neki problemi van terena su ga skrajnuli iz postave Barse. On je odlučio da se vrati u domovinu, gde je imao dogovor sa ekipom Rena, ali od toga neće biti ništa. Klub je objavio da štoper nije prošao medicinske preglede, te je ugovor automatski postao nevažeći.

11.20 - Junajted blizu štopera!

Lisandro Martinez je sve bliži "Old Trafordu". Prema pisanju medija, očekuje se da nova ponude Junajteda zadovolji čelnike Ajaksa, te Argentinac konačno zaduži opremu engleskog tima. 

11.00 - Bajern postavio cenu za Levu

Konačno su se u Minhenu pomirili da će ostati bez svog napadača. Kako prenosi BILD, cena koju Bajern zahteva od zainteresovanih klubova je 50 miliona, uz još 10 miliona kroz bonuse. 

10.40 - Holanđanin odbio smanjenje plate

Frenki De Jong je istakao da se ne oseća krivim za slabiju ekonomsku situaciju u Barsi, te da ne želi da smanji platu kako bi ostao. Mančester Junajted je još uvek veoma zainteresovan za njegove usluge. 

10.20 - Njukasl razbija kasicu za napadača?!

Mnogo se očekivalo od "Svraka" u ovom prelaznom roku. Ipak, za sada dosta pasivno prate tržište. To bi moglo da se promeni dovođenjem sjajnog švedskog napadača. Kako pišu engleski mediji, Aleksandar Isak je meta premijerligaša, koji je spreman da izdvoji čak 40 miliona za njega. 

10.00 - PSŽ dobio konkurenciju

Napadač Sasuola, Đanluka Skamaka, je na ceni. Nakon ozbiljnog interesovanja Parižana, u trku se uključio i Vest Hem. Sasuolo za svog najboljeg igrača traži 50 miliona. 

09.40 - Rafinja Barsin!

Nakon mnogo kontroverzi i preokreta, sada je defitino - Rafinja se seli u Barsu. Brazilac je ostao istrajan u svojoj želji, a Barselona će Lidsu na ime obeštećenja uplatiti 58 miliona, dok bi engleski tim mogao da dobije još devet kroz razne bonuse. 

09.20 - Kulibali definitivno u Čelsiju

Senegalski štoper, Kalidu Kulibali, će karijeru nastaviti u Čelsiju. Tridesetjednogodišnji igrač Napolija dogovorio je uslove sa klubom iz Londona, a njegova godišnja plata će iznositi oko 10 miliona evra!

09.03 - Jović uživa

Luka Jović je dao četiri gola na debiju za Fjorentinu, a sada se vidi i da uživa sa novim saigračima:

09.02 - Pešić i Zvezda

Aleksandar Pešić hoće da se vrati u Crvenu zvezdu, ali je trenutno prepreka njegov ugovor sa Karagumrukom koji nije spreman da se tek tako odrekne igrača.

09.01 - Šta se juče dešavalo pogledajte OVDE.

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading