TRANSFERI 3. JUL Stolica najavio nove igrače, Liverpul se pojačao, Srbin napravio haos u Australiji, Ronaldo želi našeg asa
EPA/Tanjug/AP/Shutterstock

20.30 - To bi bilo sve za danas, družimo se i sutra u nada da će tržište bidi još bolje nego danas.

20.13 - Šta je sa De Jongom?

Iz Barselone poručuju da je moguć ostanak Frenkija de Jonga na Nou Kampu, ali ako Holanđanin pristane na smanjenje plate.

19.30 - David Luiz se vraća u Evropu

Nekadašnji štoper Čelsija i Pari Sen-Žermena, mogao bi da se vrati u Evropu, tačnije u Italiju.

Defanzivac Flamenga ima ugovor sa ovim klubom do kraja 2022. godine ali bi mogao da dobije papire ukoliko se dogovori povratak na Stari kontinent.

19.10 - Stolica najavio pojačanja

- Ne možemo da igramo sa ovako malim brojem fudbalera na klupi. Radujem se što su se neke stvari pokrenule po tom pitanju. Po mojim saznanjima, već početkom sledeće nedelje ćemo dobiti nova pojačanja - rekao je Stolica, a prenosi zvanični sajt Partizana.

18.00 - Ajak i sećanja na strašan posao

Ajaks se prisetio da je na današnji dan pre četiri godine iz Sautemptona za 13.700.000 evra doveo  Dušana Tadića.

 

 

17.15 - Zaniolo dogovorio sve

 Juventus se dogovorio sa sa agentom Nikola Zaniola, piše Tuttosport. Sada kreće novi krug pregovora sa Romom.

16.33 - Opasne prozivke za Kristijana!

Šta je Džejmi Karager rekao za asa Mančester junajteda pogledajte OVDE.

16.05 - Pojačanje za Liverpul!

Još odavno najavljivan, sada je i ozvaničen transfer Fabija Karvalja iz Fulama u Liverpul.

Iznos transfera procenjen je na pet miliona britanskih funti tj. 5.8 miliona evra.

15.05 - Jović ostaje?

Luka Jović ima mnogo ponuda, ali se sada čini da je bliži ostaknu u Realu. On trenira sa timom, a proćaskao je sa Karimom Benzemom.

 

 

14.25 - Radoja kod Ronalda

Nemanja Radoja uskoro bi mogao da postane fudbaler Valjadolida čiji je vlasnik Ronaldo.

14.05 - Ponuda za Depaja

Barselona je od jednog kluba iz Engleske dobila ponudu za Memfisa Depaja. Ona iznosti 23 miliona funti.

13.41 - Hrvat u Marseju

Posle iznenađujućeg ostavke koju je podneo Horhe Sampaoli, Olimpik Marsej je ostao bez šefa struke. Nisu dugo čekali u upravi da angažuju novog trenera i rešenje su pronašli u Hrvatu Igoru Tudoru.

13.22 - Ćavi nagovara Levu

Legendarni Ćavi viđen je u društvu Roberta Levendovskog na Ibici...

12.50 - Ikardi ide u Moncu?

Čelnici Monce zainteresovani su za napadača Pari Sen Žermena Argentinca Maura Ikardija, prenose italijanski mediji. Monca je izborila plasman u Seriju A. Ovaj klub je od 2018. godine u vlasništvu Silvija Berluskonija, a generalni direktor Monce je Adrijano Galijani.
Berluskoni i Galijani su počeli pregovore sa Ikardijem, koji ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2024. godine.

TRANSFERI 3. JUL Stolica najavio nove igrače, Liverpul se pojačao, Srbin napravio haos u Australiji, Ronaldo želi našeg asa

EPA

 

 

12.10 - Ninković napravio haos!

Miloš Ninković je postao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Sidnejom, a odluka gde će nastaviti karijeru, pošteno će naljutiti navijače njegovog bivšeg kluba. Naime, 37-godišnji vezista je potpisao jednogodišnji ugovor sa Vestern Sidnej Vonderersima.

11.40 - Nastavlja se saga oko Kristijana Ronalda

Informacije o Kristijanu Ronaldu menjaju se gotovo iz minuta u minut, a najnovija glasi da će Portugalac ipak ostati u Junajtedu.

Talksport" tvrdi da je Ten Hag rekao da mu je Ronaldo ključan igrač u svim planovima za narednu sezonu i da čelnici Junajteda ne žele da prodaju portugalskog fudbalera.

10.42 - Ronaldo se vraća u Italiju?

Kako javljaju italijanski mediji, Kristijano Ronaldo je blizu potpisa za Napoli.

 

 

Ova opcija je više nego realna jer tim iz Napulja će sledeće sezone igrati Ligu šampiona, a i ako zadrži trenutni kadar, sa Ronaldom će sigurno i da se umeša u borbu za Skudeto.

10.02 - Laportin nokaut Junajtedu

Mančester junajted dobio je novi udarac u letnjem prelaznom roku.

Prva meta Erika ten Haga, Frenki de Jong, po svemu sudeći ostaće u redovima Barselone.

Predsednik Barselone Đoan Laporta oglasio se u subotu uveče rekavši kakav je stav kluba po pitanju De Jonga, koji je više puta ponovio kako želi da ostane u redovima katalonskog kluba.

TRANSFERI 3. JUL Stolica najavio nove igrače, Liverpul se pojačao, Srbin napravio haos u Australiji, Ronaldo želi našeg asa

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

 

 

Ima još klubova koji ga žele, nije to samo Mančester junajted, ali mi nemamo nameru da ga prodamo. Frenkija smatraju jednom od najboljih veznjaka na svetu. Srećni smo što ga imamo. Kriterijum do kog drži sam fudbaler veoma nam je bitan - rekao je Laporta.

09.03 - Veleobrt - Kostić ostaje u Ajntrahtu?

Čelnici Ajntrahta iz Frankfurta najavljuju ostanak Filipa Kostića, bez obzira na to što srpskom reprezentativcu ugovor sa klubom ističe za godinu dana. Juventus je spreman da plati 15.000.000 evra, što je za 5.000.000 evra manje od onoga što traži nemački klub.

TRANSFERI 3. JUL Stolica najavio nove igrače, Liverpul se pojačao, Srbin napravio haos u Australiji, Ronaldo želi našeg asa

Tanjug/Ap

 

 

- Ne isključujem mogućnost da Filip ostane, ali na kraju je to njegova odluka. Daćemo mu vremena da razmisli, mora sam da odluči koji naredni korak želi da napravi - rekao je Sportski direktor Ajntrahta Markus Kreše za Skaj Sport.

09.02 - Kristijano Ronaldo je ponovo u centru pažje jer želi da napusti Mančester junajted, pa će biti zanimljivo videti gde će Portugalac nastaviti karijeru.

09.01 - Šta se juče dešavalo na fudbalskoj pijaci pročitajte OVDE.

09.00 - Dobro jutro i dobrodošli na blog našeg portala posvećen fudbalskim transferima. Uz alo.rs pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading