NEMA ŽALBE Oglasio se Novi Pazar povodom kazne FSS-a
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nju je Fudbalski savez Srbije izrekao tom superligašu zbog propusta u organizaciji revanša baraža za opstanak sa IMT-om.

-Ono što se događalo na utakmici sa IMT-om ne služi na čast klubu, pa ni gradu u celini. Svaki iskreni ljubitelj fudbala i verni navijač Novog Pazara osudio je ponašanje grupa i pojedinaca sa zapadne tribine koji su, jasno je, namerno izazvali incidente, kako bi klub bio kažnjen. Ti ljudi mrze klub iz njima znanih razloga i dolaze na stadion samo da svoju frustraciju javno demonstriraju - saopštili su Novopazarci. 

POZNATA MORATINA SUDBINA Ništa od dogovora sa Juveom, vraća se u Atletiko

Oni su od novopazarske policije i tužilaštva zatražili da identifikuju i primereno kazne izgrednike i najavili da će, ukoliko se to ne dogodi, od početka naredne sezone organizovati vlastitu redarsku službu.

-Redari će biti smešteni na zapadnoj tribini i automaski će izbacivati sa stadiona sve koji izazivaju incidente. Klub je zbog ovakvih kazni pretrpeo ogromnu finansijsku i sportsku štetu. Ubuduće, nećemo dozvoliti manjoj grupi huligana da ugrožava funkcionisanje kluba i da armiji časnih navijača uskraćuje mogućnost da bodre svoj tim - naveli su čelnici Novog Pazara.

-Naše navijačke grupe, Torcida i Ekstremi pokazali su kako se voli klub i kako se navija, za razliku od ovih mrzitelja koji verovatno sada likuju zbog visoke kazne - dodali su Pazarci. 

Novi Pazar će pred praznim tribinama Džaizkoin arene biti domaćin Čukaričkom, Partizanu, Napretku, Spartaku, Crvenoj zvezdi i lučanskoj Mladosti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading