ZVANIČNO U LIVERPULU Darvin Nunjez nosiće dres sa brojem 27
EPA

Transfer 22-godišnjeg Urugvajca zvanično iznosi 64 miliona funti (75 miliona evra), ali bi na kraju uz sve dodatke i klauzule mogao da iznosi rekordnih 85 miliona funti (100 miliona evra).

Trenutni rekordni transfer Liverpula je 75 miliona funti plaćenih za potpisivanje centralnog defanzivca Virdžila van Dajka iz Sautemptona 2018.

Nunjez je prošle sezone postigao 34 gola u 41 utakmici za Benfiku.

-Zaista sam srećan i oduševljen što sam ovde u Liverpulu. Ovo je ogroman klub i želim da osvojim mnogo trofeja u njegovom dres - rekao je Darvin Nunjez na predstavljaju.

On je prošle sezone postigao dva gola za Benfiku protiv Liverpula u Ligi šampiona.

-Igrao sam protiv Liverpula i gledao ih u mnogim utakmicama u Ligi šampiona. To je stil igre koji i meni odgovara. Ovde su neki sjajni igrači i mislim da će mi to odgovarati.

Darvin Nunjez je prošle sezone postigao 26 golova u 28 utakmica u portugalskoj Primeiri gde je bio i prvi strelac takmičenja. Takođe je postigao šest golova u 10 utakmica Lige šampiona, uključujući pomenuta dva pogotka protiv Liverpula u dva četvrtfinala duela u aprilu.

Liverpul je prošle sezone osvojio Karabao kup i FA kup, ali je bio vicešampion Premijer lige i izgubio finale Lige šampiona od Real Madrida. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading