MAĐARSKA JE NOĆNA MORA FAVORITIMA Prepun stadion u Budimpešti "progutao" Nemce, veče remija u Ligi nacija
Tanjug/Ap

Fudbalska reprezentacija Mađarske odigrala je 1:1 sa Nemačkom u trećem kolu A grupe Lige nacija i tako osvojila četvrti bod u bez sumnje najjačoj grupi ovog takmičenja.

Iako su ih svi otpisali i pre početka Lige nacija, Mađarska je posle pobede nad Engleskom, u Budimpešti upisala novi veliki podvig, bod u sudaru sa Nemcima.

Malo je nedostajalo domaćinima da dođu i do tri boda, ali je sjajan bio Manuel Nojer na golu. Mađarska je vodila od šestog minuta kada je Zoltan Nađ bacio u delirijum oko 50.000 navijača, ali je već u devetom bilo 1:1 kada je Jonas Hofman postavio konačan rezultat.

MAĐARSKA JE NOĆNA MORA FAVORITIMA Prepun stadion u Budimpešti

Tanjug/Ap

 

U drugom meču ove grupe Engleska i Italije odigrali su bez golova (0:0).

Da je ovo bilo veče remija svedoče i rezultati u drugoj grupi A lige nacija. Holandija i Poljska odigrali su zanimljiv meč koji je na kraju završen 2:2. Memfis Depaj je u 90. minutu promašio penal za pobedu.

Poljaci su vodili sa 0:2 golovima Keša i Zjelinskog, ali su Klasen i Damfris na startu drugog dela igre uspeli da donesu bod "lalama".

U drugom meču ove grupe Vels i Belgija odigrali su 1:1. Gosti su vodili golom Tielmansa sve do tri minuta pred kraj kada je Džonson uspeo da donese bod "crvenim zmajevima".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading