DOŠAO DA NAPRAVI VELIKE PROMENE Znam šta od mene očekuju, Junajted mora da osvaja titule
EPA

Holanđanin se uživo uključio u program Zigo Sport gde je rekao šta ga uskoro očekuje i koji su mu prvi zadaci u cilju povratka velikog kluba na stare staze slave.

Bivši trener Ajaksa, koji je šest nedelja ranije počeo sa radom u Junajtedu, rekao je da su već urađene određene stvari.

-Stigao sam u Mančester i krenuo sa poslom. Već sam odradio neke stvari, u utorak nastavljam. Ralf Rangnik će pripremiti tim za poslednju utakmicu protiv Palasa, a ja ostajem u Mančesteru jer imam zakazane sastanke, upoznajem se sa ljudima, pravim rasporede i pripremam stvari za sledeću sezonu - kaže novi menadžer Junajteda.

Velika su očekivanja, klubu su neophodne promene na svim nivoima, a posebno što se tiče igre i profila igrača.

 

 

Mnogi se već dovode u vezu sa transferima, a Holanđanina očekuje obiman posao.

-Znam šta se od mene očekuje. Mančester Junajted mora osvajati titule. Klub se mora vratiti tamo gde i pripada. Moramo obratiti pažnju na sve detalje, pred nama je težak posao - poručio je Ten Hag.

POZNATA RONALDOVA SUDBINA Novi trener Junajteda otkrio šta misli o Portugalcu

Tanjug/Ap

 

Ono što navijače Junajteda posebno raduje je ozbiljnost kojom je prionuo na posao.

-Imao sam opcije i da radim u drugim klubovima, sa znatno boljim osnovama. Ipak, izabrao sam Mančester junajted. Ima stvari koje moraju da se srede i to je izazov. Klub i ja smo na istim talasnim dužinama oko toga kako sve to da uradim - zaključio je Ten Hag. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

Komentari (0)

Loading