JURIŠ NA LIGU ŠAMPIONA Arsenal blizu elite, Everton pred opstankom
EPA-EFE/VINCE MIGNOTT

Na Emirejtsu je junak bio Edi Enketija. Mladi napadač je pogodio u petom, a potom i u desetom minutu i odveo Arsenal na velikih 2:0. Za domaćine je u nastavku bilo lakše jer je Ajling dobio direktan crveni karton u 27. minutu. 

Do kraja meča Lids je samo smanjio rezultat preko Ljorentea sredinom drugog dela, a domaći su uspeli da sačuvaju prednost.

LIVERPUL SVE DALJE OD TITULE Totenhem uzeo bod na "Enfildu"

Sada Arsenal ima 66 bodova, četiri više od Totenhema, a obe ekipe do kraja šampionata imaju još po tri duela, uključujući i onaj međusobni u narednom kolu.

Drugom vezanom pobedom, Everton se opasno približio opstanku u Premijer ligi. U duelu protiv Lestera u gostima slavili su 2:1. Poveli su već u šestom minutu preko Mikolenka, ali je Daka samo pet minuta kasnije izjednačio.

SPREMA SE VELEIZDAJA U ENGLESKOJ Pogba obavestio upravu Junajteda, želi da pregovara sa Mančester sitijem

Gol odluke možda i vredan opstanka postigao je Holgejt u 30. minutu. Karamele sada imaju 35 bodova, bod više i meč manje od Barnlija i Lidsa koji su im rivali za opstanak. Poznato je odavno da se u niži rang sele Votford i Norič.

Vest Hem je učvrstio svoje sedmo mesto, koje ga vodi u Ligu konferencije. Čekićari su bili ubedljivi na gostovanju protiv fenjeraša Noriča. Slavili su 4:0.

Sve dileme oko pobednika su rešili u prvih 45 minuta kada su bili precizni Benrama dva puta i Majkl Antonio jednom. Konačan rezultat postavio je Lancini iz penala u 65. minutu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading