NIŠLIJE JURE EVROPU, ZVEZDA ŠAMPIONSKU KRUNU Trener Radničkog spreman za duel na "Marakani": Borbenošću da odgovorimo crveno-belima
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Radoslav Batak rekao je danas da će njegov tim pokušati Crvenoj zvezdi da odgovori borbenošću, ritmom i agresivnom igrom.

- Mi ćemo pokušati da im odgovorimo borbenošću, ritmom i agresijom i da tražimo našu šansu u tranziciji. Imamo kadrovske probleme. Zbog žutih kartona neću moći da računam na Vujadinovića (Nikola), Mlađovića (Bojan) i Arsića (Lazar) i to je ozbiljan hendikep za nas - rekao je Batak, preneo je klupski sajt.

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju u subotu ekipi Crvene zvezde, u meču petog kola plej-ofa Super lige Srbije. Zvezda je vodeća na tabeli sa 91 bodom, ima dva više od Partizana, a Radnički je na petom mestu sa 48 bodova.

NIŠLIJE JURE EVROPU, ZVEZDA ŠAMPIONSKU KRUNU Trener Radničkog spreman za duel na

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Dok se Zvezda bori za titulu u Super ligi Srbije, niški tim želi da dođe do četvrtog mesta, koje će najverovatnije voditi u evropska takmičenja.

Batak je dodao da je ohrabrujući podatak da je njegov tim na stadionu "Rajko Mitić" na poslednje dve utakmice primio samo jedan gol.

- Naravno da je Zvezda na tim utakmicama kontrolisala ritam, a da smo mi tražili svoje momente. Tako će biti i sada. O njima ne treba trošiti puno reči. Poseduju veliki kvalitet, što su dokazali i partijama u Evropi, imaju pojedince koji prave ozbiljnu razliku u našoj ligi, treba im pobeda za titulu i favoriti su - rekao je on.

Trener niškog kluba rekao je da ne treba gledati rezultate drugih timova, već je potrebno uraditi svoj deo posla.

- Nemamo lak raspored. Gostujemo Zvezdi i Partizanu, a između toga nam dolazi direktan konkurent TSC i pobeda u toj utakmici je uslov svih uslova za četvrto mesto. Najvažnije je da mi i dalje držimo sve u svojim rukama i da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Biće teško, ali učinićemo sve što je do nas da ostvarimo cilj - zaključio je Batak.

Meč između Zvezde i Radničkog iz Niša na programu je od 17.00.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading