BISER TEL AVIVA Jovanović postigao dva gola za pobedu Makabija
Foto: Printscreen/instagram

Nije bilo prijatno navijačima Makabija iz Tel Aviva u prethodnom periodu, njihovi ljubimci za pobedu nisu znali još od 12. marta, kad je ekipa Mladena Krstajića savladala Hapoel Haderu. 

Od tada Makabi je naređao tri nerešena ishoda, potom i dva poraza, drugi u polufinalu Stejt Kupa od Hapoel Ber Ševe bio je prilično bolan. Alarm je upaljen, ali je vatru ugasio nekadašnji prvotimac Partizana i Čukaričkog Đorđe Jovanović. 

Momak koji je najskuplje plaćen igrač Makabija u istoriji (obeštećenje Brđanima od 1,9 miliona evra), postigao je vodeći gol u 57. Minutu. Činilo se tada da izraelski gigant neće biti tako ubedljiv, ali je potom pogodio Rikan u 72. i 75. minutu, potom još jednom Jovanović u 81, a seriju je zatvorio Hrvat Perica četiri minuta kasnije. 

BISER TEL AVIVA Jovanović postigao dva gola za pobedu Makabija

Foto: Printscreen/instagram

 

NEVIĐENI SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU Nameštaljka u Superligi, fudbaleri se protiv sebe kladili, ogromne uplate?

Makabi Tel Aviv je pet kola pre kraja plej-ofa izraelskog šampionata na trećem mestu, sa četiri boda manje od Hapoel Ber Ševe i deset manje od lidera Makabija iz Haife. Jovanović je od dolaska iz Čukaričkog za Makabi odigrao 11 mečeva, postigao je osam golova. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading