PREOKRET VOŽDOVCA Velika bitka vodiće se za Evropu
FK Voždovac

Voždovac je osvojio sva tri boda protiv Vojvodine, koju je na taj način ponovo pretekao na tabeli. Ekipa koju sa klupe predvodi Aleksandar Linta dobru formu je potvrdila i u duelu sa Novosađanima. 

Vojvodina je povela u 30. minutu, jedanaesterac je skrivio Mijailović, a precizan sa bele tačke bio je Veljko Simić. Ipak, samo tri minuta kasnije Voždovac je izjednačio, golom Marka Ivezića, a potom se pobedonosnim pogotkom u 58. minutu Marko Mijailović iskupio za grešku u prvom poluvremenu. 

PREŠLI SVAKU GRANICU Megvajeru javili da mu je bomba postavljena u kući

PREOKRET VOŽDOVCA Velika bitka vodiće se za Evropu

FK Voždovac

 

Voždovac se na ovaj način bodovno izjednačio na tabeli sa ekipama niškog Radničkog i TSC-a, sva tri tima imaju po 44 boda, dva manje sakupila je Vojvodina. U preostalih pet kola vodiće se velika borba za plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije. 

Čukarički je za sada prilično siguran na trećem mestu, sa deset bodova više od najbližih konkurenata, dok će biti vrlo zanimljivo u borbi za četvrtu poziciju. Novosađani imaju priliku da Evropu izbore i preko Kupa Srbije, u polufinalu će u Humskoj igrati protiv Partizana, dok drugi par čine Crvena zvezda i Novi Pazar.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading