Ronaldo je platio pravo bogatstvo za troje dece koja ne znaju ko su im majke
EPA

Tragična vest da su Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez izgubili bebu ostavila je svet u šoku. 

Tokom porođaja njegove izabranice Georgine Rodrigez  koja je na svet trebalo da donese blizance, došlo je do komplikacija u kojima je Ronaldov sin preminuo, dok je devojčica živa i zdrava.

Ronaldo i Georgina imaju četvoro dece od kojih je troje dobio vantelesnom oplodnjom.

Ronaldo je platio pravo bogatstvo za troje dece koja ne znaju ko su im majke

EPA/ RAUL CARO CADENAS

 

Argentinska manekenka rodila je Ronaldu četvrto dete, Alanu Martinu (3), nakon što je Kristijana juniora (10) i blizance, Evu i Matea (3), dobio veštačkom oplodnjom.

Nakon rođenja blizanaca, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo da se radilo o surogat trudnoći, a da se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom.

PORUKA KOJA SLAMA SRCE Mančester junajted se obratio Ronaldu posle smrti deteta

Prvo dete jedan od najboljih fudbalera svih vremena dobio je 17. juna 2010. godine. Kristijano Ronaldo Junior rođen je u San Dijegu, a rodila ga je surogat majka kojoj je Portugalac platio 12 miliona evra.

Vodeća američka advokatica u području surogat roditeljstva, Stefani Kabaljero, smatra kako je Ronaldo sigurno biološki otac te dece, a pretpostavlja kako sva njegova deca dolaze iz "serije embriona".

Prvo dete koje je Ronaldo dobio, a kome se zna majka jeste njegova ćerka Alana Martina. Nju je rodila Georgina Rodrigez 12. novembra 2017. godine u Madridu.

U Portugalu su surogat dogovori zabranjeni zakonom, posebno jer je Ronaldo neoženjen.

NE POSTOJE REČI KOJIMA SE MOŽE OPISATI OVAJ BOL Oglasila se i majka Kristijana Ronalda

U Kaliforniji, agenciji se samo plati 150.000 evra za blizance, od čega 40.000 evra ide majci. Ronaldo je mogao odabrati donorku jajašca između stotina žena čije su fotografije i podaci iz biografija navedeni na internet stranici agencije. Budući da je jasno kako je Ronaldo hteo decu na svoju "sliku i priliku", ili kako je jednom izjavio "koji će nositi njegove fudbalske gene", odabrao je slične, sportske tipove žena koje su Latinoamerikanke.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

19.04.2022 10:19

A zar vama nije tuzno da deca neznaju ko im je bioloska majka ? Ovaj covek je bolesnik !