ZVEZDI ŽELIM DA OSVOJI TITULU! Nenad Lalatović čestitao crveno-belima, poželeo im pobedu u derbiju, ali navija za drugi tim da osvoji Kup!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Trener Radničkog iz Kragujevca Nenad Lalatović uspeo je da oživi ekipu koja se borila za opstanak. Teško je bilo očekivati da može do povoljnog rezultata protiv Crvene zvezde, ali svakako da nije nezadovoljan porazom (1:4).

- Kada sam preuzeo Radnički bio je poslednji na tabeli, uzeo 16 bodova u 22 kola, a ja kada sam došao uzeli smo u ovih sedam-osam utakmica 14 bodova. Kada bi sad počelo prvenstvo mi bismo bili četvrti na tabeli. Video se danas kvalitet Crvene zvezde, nismo mogli da im pariramo, ali moram da kažem da smo naivno primili golove. Prvi u bliži ugao, dali smo im loptu, a kod drugog se Tomić malo zaigrao na centru, driblao jednog, drugog i izgubio loptu. Treći gol, da li je bio naš aut ili nije, ne znam, ali kažem - apsolutno zaslužena pobeda Crvene zvezde. Mi treba da se okrenemo drugim protivnicma, s nama u ravni i da pokušamo da izborimo opstanak kroz plej-aut. Biće jako teško, ali Radnički kao klub i Kragujevac kao grad apsolutno zaslužuju superligaša. I mislim da bi ovaj tim, kada bi se na leto dovelo pet-šest igrača i kada bih ja ostao ovde, igrao jako zapaženu ulogu u Superligi Srbije - smatra trener Kragujevčana.

ZVEZDI ŽELIM DA OSVOJI TITULU! Nenad Lalatović čestitao crveno-belima, poželeo im pobedu u derbiju, ali navija za drugi tim da osvoji Kup!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Lalatović je poželeo Zvezdi da osvoji titulu, kao i da sa 3:0 pobedi Partizan u večitom derbiju, međutim, što se trofeja Kupa tiče, Lalat bi voleo da on ode u ruke Vojvodini.

- Znate da bih ja voleo da Crvena zvezda osvoji titulu. A, Vojvodina kup. Meni je i Vojvodina jako drag klub, tu sam proveo prelepo vreme, a ako bih birao između Crvene zvezde i Partizana, tu nema šta da se razmišlja, svim srcem bih želeo da Zvezda osvoji titulu i pobedi Partizan ovde 3:0 - rekao je Lalatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading