TADIĆ OSTAJE BEZ TRENERA! Erik ten Hag uskoro stiže u Premijer ligu!
EPA/ JOSE SENA GOULAO

 

Uprava Junajteda je prošle nedelje obavila zvanične razgovore sa 52-godišnjim trenerom koji su ocenjeni kao pozitivni, a Skaj preneo je danas da je posebna pažnja posvećena tome šta bi sve podrazumevalo njegovo angažovanje.


Ajaks je dozvolio razgovore i nije ometao proces.

Izvori bliski Ten Hagu i Ajaksu sugerisali su da je vođen dijalog o finansijskom delu ugovora kao i na koji način postupiti u vezi sa mogućom objavom, ako dodje do toga, u vezi sa vremenom objavljivanja, pošto se Ajaks bori za titulu.

Međutim, u Junajtedu smatraju da je to preuranjeno, naveli su da još nemaju željenog kandidata koji bi preuzeo ekipu od naredne sezone i da jednostavno prate rigorozan proces kako bi se opredelili za pravog čoveka.

TADIĆ OSTAJE BEZ TRENERA! Erik ten Hag uskoro stiže u Premijer ligu!

EPA/MAURICE VAN STEEN

 


Utvrđivanje obeštećenja i sve u vezi sa objavljivanjem imenovanja biće obavljeno sa svim kandidatima.

Engleski klub smatra da je nepravedno nazvati Ten Haga prvim kandidatom za posao, pošto rukovodstvo nije napravilo uži krug kandidata. Junajted je zainteresovan za Maurisija Poketina i Luisa Enrikea.

Izvor Skaja naveo je da bi Junajed najlakše mogao da dovede Ten Haga, pošto u Ajaksu očekuju da će na leto napustiti klub.

Pari Sen Žermen će samo pod svojim uslovima pustiti Poketina, a navodno će tražiti između 15 i 20 miliona funti.

Neizvesno je da li bi Enrike prihvatio posao, pošto se priprema da predvodi reprezentaciju Španije na Svetskom prvenstvu, koje se krajem godine održava u Kataru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading