FUDBALSKA BOMBA IZ KATALONIJE Barselona ide u pohod na Roberta Levandovskog!
EPA/David Ramos

Jedan od najboljih napadača sveta će postati slobodan igrač u junu 2023, što primorava minhenski Bajern da ga proda već predstojećeg leta, kako Poljak ne bi otišao bez obeštećenja. 

Kako prenosi katalonski "Sport", Barsa će ponuditi poljskom reprezentativcu četvorogodišnji ugovor do 2026. godine, jer veruju da je model profesionalca koji i u četvrtoj deceniji života i dalje može da igra na vrhunskom nivou. 

U Barsi veruju da neće biti problema da postignu dogovor sa kandidatom za "Zlatnu loptu" s obzirom na dobre odnose predsednika kluba Đoana Laporte sa igračevim agentom Pinijem Zahivijem, koji predstavlja Levandovskog od 2018. godine kada je Poljak otpustio agenta Cezarija Kučarskog, koji ga je odveo u Bundesligu 2010.

BARSA NE STAJE - REPREZENTATIVAC ŠPANIJE PRED POTPISOM! Uvek bih ga imao u timu!

FUDBALSKA BOMBA IZ KATALONIJE Barselona ide u pohod na Roberta Levandovskog!

Tanjug/Ap

 

Barselonin prioritet na leto je napadač Borusije Dortmund Erling Haland, ali Katalonci ne uspevaju da postignu dogovor o razumnoj ceni za 21-godišnjeg centarfora.

Stoga veruju da bi Levandovski popunio veliku prazninu ostalu odlaskom Lionela Mesija u Pari Sen Žermen prošlog leta.

Levandovski je drugi najbolji strelac u istoriji Bajerna sa 339 golova, a ove sezone je već postigao 45 na 37 utakmica iako ima 33 godine.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading