LEGENDARNI FUDBALER JUNAJTEDA OTKRIO DETALJE DOLASKA! Ferguson me nazvao i psovao, a onda se uključila mama!
EPA/ Peter Powell

Daren Flečer važi za jednog od najbitnijih šrafova Fergusonovog Junajteda. Škot je stigao u Mančester 2000. godine i u engleskom timu proveo 20 godina, a trenutno radi kao tehnički direktor na "Old Trafordu". On je u razgovoru za ostvrske medije prvi put otkrio kako je uopšte došao u Junajted, te šta mu je poručio njegov sunarodnik Ferguson.

UŽIČKA STENA! Veliko priznanje za Vidića - Nemanja među 25 legendi Premijer lige koje konkurišu za Kuću slavnih!

- Malo mi je falilo tada da potpišem za Njukasl. Tada je Njukasl bio odličan tim i govorili su mi da idem tamo jer u Mančesteru nikada neću imati šansu da igram zbog svih tih zvezda koje su imali. Njukasl mi je bio bliže kući i baš sam se dvoumio. Tada se pričalo još da Ferguson ide u penziju. Jedne noći je Ferguson zvao, a na telefon se javila moja sestra. Čuo sam ga kako govori da nisam normalan što idem tamo i počeo je da psuje - rekao je Flečer.

Nastavio je u istom ritmu.

- Tada sam imao samo 15 godina i baš mi je održao lekciju. Mama je videla da se nešto dešava i uzela je slušalicu i čula šta on govori, a onda mu je rekla “Ne možeš tako da pričaš s mojim sinom, to više nikada nemoj da uradiš”. Nakon toga je spustila slušalicu i prekinula poziv. Nekoliko minuta kasnije telefon je ponovo zazvonio i bio je Ferguson. Izvinjavao se za psovke i što je galamio na mene. Rekao joj je da im se sviđam i da me žele dovesti u klub i da će prvim avionom doći u Edinburg po mene. Mama je gledala po kući i videla da nije baš raspremila sve kako treba, a onda je rekla “Ne, nećete doći već će on doći u Mančester kod vas”. Odlučio sam tada da idem u Junajted i nisam se pokajao. 

JUNAJTED DEFINITIVNO PRONAŠAO TRENERA? Obavljeni prvi razgovori!

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading