PEĐA MIJATOVIĆ ŠOKIRAN IGROM REALA U EL KLASIKU Ono niko nije očekivao, žao mi je Jovića!
Vladimir Marković

Luka Jović više od mesec dana nije odigrao ni minut u dresu Real Madrida, a nije dobio priliku čak ni kada je Karlo Ančeloti bio sateran u ćošak nakon povrede Karima Benzeme. Umesto da koristi svog napadača vrednog 60 miliona evra, odlučio je da u napadu na izmisli nova rešenja...

U špicu smo videli Rodriga i Vinisijusa, na momente je čak i Modrić igra "lažnu devetku", a čini se da i "lajk" sa Instagram govori da je Jović nezadovoljan što nije odigrao ni minut u El Klasiku (0:4).

-Ono što smo juče videli niko nije očekivao. Svi su iznenađeni, pa i igrači Barselone kako su tako dobro odigrali, a igrači Real Madrida ne znaju šta se desilo...", ispričao je legendarni fudbaler "kraljevskog klba" Predrag Mijatović tokom intervjua za "K1".

VLAHOVIĆ NA KORAK OD BESMRTNOSTI Ronaldo je prošlost, Duci sada napada rekord Dekija Stankovića!

PEĐA MIJATOVIĆ ŠOKIRAN IGROM REALA U EL KLASIKU Ono niko nije očekivao, žao mi je Jovića!

EPA/ Javier Lizon

 

Na pitanje zašto srpski napadač ne dobija šansu kod Anćelotija, Mijatović kaže: 

-Osim što sam ga par puta sreo, ja nemam odnos sa njim da bih mogao nešto više da kažem o tome. Nažalost, u ovom trentuku vidim da ne igra. Mislim da ne uživa poverenje Anćelotija, koliko bi možda trebalo, vidi se da mu nije lako. Ovo mu je treća sezona u Real Madridu i nije pronašao recept da se nametne i igra više nego u ovom trenutku. Žao mi je zbog toga, znam kako je igračima koji ne igraju, ne znam kakve će odluke doneti na kraju sezone", rekao je Mijatović i potom podvukao:

-Baš mi je žao što dečko ne igra onoliko koliko bi možda trebalo.

Nekadašnji sportski direktor Real Madrida poručio je i da se nada da će se Real Madrid oporaviti nakon ovog šoka i da će biti uz njih protiv Čelsija u četvrtfinalu Lige šampiona, a koje nas čeka već posle reprezentativne pauze. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading