KOSOVAR RAZLJUTIO LIVERPUL! Rašica izazvao bes, makazice Manea, prvenac novajlije i naravno - Salah! (VIDEO)
EPA

Fudbaleri Liverpula ostvarili su još jednu sigurnu pobedu, ovog puta u 26. kolu protiv ekipe Noriča. Delovalo je da će biti lako, ali su se gosti potrudili da bar malo učine stvari zanimljivim.

LIVERPULOVA POBEDA PREPUNA EMOCIJA! Eliot se vratio posle teške povrede i pogodio, Dijaz odmah počeo da se dokazuje - "Redsi" lako do osmine finala!

Nakon važnog trijumfa u Milanu u prvom meču osmine finala Lige šampiona nad Interom (2:0), "Redse" je očekivao duel sa "kanarincima" gde su svi već videli laganu pobedu.

Posle prilično dosadnog prvog poluvremena reprezentativac tzv. Kosova razljutio je Liverpul golom u 48. minutu. To je bila samo najava sjajne igre domaćih.

KOSOVAR RAZLJUTIO LIVERPUL! Rašica izazvao bes, makazice Manea, prvenac novajlije i naravno - Salah! (VIDEO)

EPA

 

Prvo je Sadio Mane makazicama u 64. minutu poravno rezultat, da bi nakon toga Mohamed Salah samo 180 sekundi kasnije doneo preokret, a pobedu potvrdio novajlija Luis Dijaz svojim prvencem za Liverpul.

Najveće iznenađenje ove subote priredio je Votford koji je odneo sva tri boda iz Birmingema protiv Aston Vile golom Emanuela Denisa i tako najavio da bi mogao da se sačuva u eliti.

Londonski rivali Čelsi i Arsenal uspeli su da slave. "Plavci" su tek u finišu slomili gradskog rivala Kristal Palas uz pomoć Hakima Ziješa, a Arsenal je sa 2:1 pobedio Brentford.

Još jedan davljenik, Barnli bio je i više nego ubedljiv na gostovanju Brajtonu (0:3), a Sautempton je slavio protiv Evertona (2:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading