Otiš'o si bez pozdrava...
EPA/Peter Powell

 

Obamejang je u ponedeljak sporazumno raskinuo ugovor sa Arsenalom i kao slobodan igrač je prešao u Barselonu. Barselona još nije objavila transfer, ali španski mediji preneli su da je ugovor potpisan i registrovan.

DEDA MU JE BIO ČETNIČKI VOJVODA, U ZVEZDI GA PROZVALI FILOZOF, NA "MARAKANU" STIGAO IZ BARSELONE! Gde je nestao jedan od najvećih talenata u Evropi? (VIDEO)

- Šansa da se borim za trofeje i čast da budem kapiten ovog kluba je nešto što ću zauvek nositi u srcu. Uvek sam bio 100 odsto koncentrisan i posvećen i radio sve što mogu za ovaj klub i zbog toga me boli što sam otišao bez pravog pozdrava - ali to je fudbal - naveo je Obamejang na društvenim mrežama.

Otiš'o si bez pozdrava...

EPA

 


On je rekao da je tužan što nije mogao da pomogne saigračima u poslednjih nekoliko nedelja i poželeo im je sreću i uspeh u budućnosti, pa bi u ovom slučaju mogli da citiramo Silvanu Armenulić i njen hit "Otišao si bez pozdrava".

Takođe, zahvalio je navijačima na podršci i naveo da su mu omogućili da se prethodne četiri godine u Londonu oseća kao kod kuće.

Obamejang je u januaru 2018. godine iz Borusije iz Dortmunda prešao u Arsenal.

Otiš'o si bez pozdrava...

EPA

 


Obamejangu je u Arsenalu oduzeta kapitenska traka zbog nediscipline, a za londonski klub nije igrao od decembra.

On je ove sezone odigrao 15 utakmica i postigao sedam golova.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading