ISTINA POSLE TOLIKO GODINA! Ćiro Blažević konačno otkrio šta se stvarno desilo sa Prosinečkim i Zvezdom!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Novinari su pisali da sam budala, kako nisam video takav talenat. Naravno da sam ga video. Igrali smo prvenstvenu utakmicu sa Željezničarom u Zagrebu, a pre smo potpisali ugovor sa Prosinečkim. Zaigrao je, dao gol i bio sam miran. A sad ću otkriti što nikad nikome nisam rekao, žao mi je što je lošeg zdravlja kao i ja, ali vreme je da ljudi nakon 34 godine saznaju istinu. Ante Pavlović poništio je taj ugovor s obrazloženjem da nije potpisan u prostorijama Saveza. Kako ćete na ulici potpisati, rekao je. Iskreno, nisam znao za to. I tako je Prosinečkog odveo u Crvenu zvezdu - otkrio je Blažević za Sportske novosti.

KAKVA BOMBA! Osvojio duplu krunu sa Crvenom zvezdom, a sada preuzima Flamengo!

Trener svih trenera, kako su ga prozvali, očekuje da tu priču potvrdi i sam Prosinečki.

- To je istina, sve drugo su laži. Prosinečki i ja se ljubimo, grlimo i volimo svaki put kad se vidimo, samo čekam kad će progovoriti tu istinu. Dosta mi je priča da je Ćiro darovao Zvezdi Prosinečkog. Nije tačno. Prosinečki je bio dete, njega je vodio otac u kompaniji s Pavlovićem koji je imao relacije u Zvezdi, bio je glavni sekretar NSJ-u i obećao im je da će sve srediti. Iza mojih leđa. Bio sam previše administrativno naivan, nisam znao da je u stanju poništiti što sam potpisao.

PRVI ODLAZAK SA "MARAKANE" Ljubimac "delija" napušta Zvezdu?

Zabolele su ga konstatacije da je Prosinečkog poklonio Zvezdi.

- Koliko je toga bilo što je bolelo i moju suprugu i porodicu, ali ja sam stoički sve podneo. Zapamti koliko je godina prošlo, a prvi put kažem istinu. Tu je moja žena Zdenka pokraj mene, u Švajcarskoj sam naučio da je laž osobina budala. Nikad ne lažem. To sam mogao da dopustim jer nikad ništa ne napravim što bih trebalo da sakrijem - objasnio je Blažević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading