SPEKTAKL NA NOU KAMPU! Ovacije i aplauzi 25.000 navijača: Ćavi zvanično predstavljen, cela Katalonija u transu! (FOTO/VIDEO)
EPA-EFE/Alejandro García

Proslavljeni španski fudbaler Ćavi Ernandes predstavljen je kao novi trener Barselone na stadionu "Kamp Nou".

Katalonci su u velikim problemima, a čovek koji je ostavio neizbrisiv trag braneći boje ove španskog giganta pokušaće da ih vrati na staze stare slave. 

Prve reči po povratku u klub bile su jasne, ovo je za njega ponovno ostvarenje sna.

"Moj san je bio da treniram Barselonu i sada se ostvario. Uzbuđen sam zbog projekta i osećam se kao kod kuće. Obećavam da ćemo raditi naporno", rekao je na početku. 

Ćavi je dočekan ovacijama od strane navijača na stadionu, kojih je bilo 25.000. Mahali su zastavama Barselone i skandirali njegovo ime.

"Dobio sam poziv od Laporte i on mi je rekao da sam mu potreban. Dolazim u teškom trenutku, ali osećam da sam spreman za to", dodao je Ćavi. 

 

Navijačima je obećao da će ih učiniti ponosnim.

"Obećavam navijačima da će biti ponosni na ovaj tim, radićemo napornije na treninzima. Potreban nam je red. Neću da kažem disciplina, ali mora da se uvede neki red. Dosta toga mora da se promeni, moramo da igramo bolji presing".

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Barse je već treći trener kluba ove sezone, a preuzima ga u trenutku kada ima finansijskih, kadrovskih i rezultatskih problema.

 

Slavni vezista igrao je za Barselonu od 1997. do 2015. godine i jedan je od najboljih i najtrofejnijih igrača u istoriji kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading