AMERIKANAC SE JAVIO NAVIJAČIMA Hoće da kupi slavni engleski klub
EPA-EFE/PETER POWELL

Član Čempionšipa Derbi kaunti je od septembra pod stečajem, dobio je kaznu oduzimanja 12 bodova.

Stečajni upravnici naveli su da postoji nekoliko zainteresovanih strana da kupe klub, koji se žalio na kaznu oduzumanja bodova.

Jedan od zainteresovanih je američki biznismen Kris Kiršner (34), osnivač, vlasnik i izvršni direktor kompanije za logistiku Slynic.io.
 
Poslao je pismo navijačima:
 
 
- Mi se još ne poznajemo, ali imamo dve zajedničke stvari: našu ljubav prema fudbalu i želju da ponovo izgradimo Derbi kaunti da bude ponosan klub koji svi zaslužuju. Zovem se Kris Kiršner i nadam se da ćemo se uskoro videti, pošto je ovo moje zvanično saopštenje namere da radim sa stečajnim upravnicima da izbavim Derbi kaunti iz stečaja. Iako klub trenutno prolazi kroz težak period, njegovi navijači i svi povezani sa klubom ostali su verni, što pruža osnovu za novu izgradnju. Želim da budem deo te obnove i da podržim napor. Kao preduzetnik posvećen sam izgradnji kompanija i želim da primenim to iskustvo u obnovi ovog ponosnog i slavnog kluba. Ovaj izazov ne shvatam olako, ali je nešto čemu se radujem i znam da možemo biti uspešni, ako budemo radili zajedno.
 
Posle oduzimanja bodova Derbi je poslednji u Čempionšipu, a bez kazne bio bi 15 od 24 kluba.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading