VIDIĆ SE TUKAO SA SLAVNIM FRANCUZOM! Ferdinand ih dugo razdvajao!
EPA/PETER POWELL

Proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Vidić ostavio je neizbrisiv trag u Mančester junajtedu sa kojim je osvojio gotovo sve velike trofeje. 

Ipak, nije uvek bilo baš sve idealno.

Nekadašnji levi bek "crvenih đavola" Patris Evra otkrio je da se svojevremeno potukao sa Vidićem. 

- Bili smo u istom hotelu smešteni i jako smo se mučili u početku. Veoma je loše bilo. Poslati smo da igramo za rezerve jednu utakmicu, ali smo zamenjeni već na poluvremenu. Sećam se da je Vida tada rekao kako mora da se vrati nazad u Moskvu, a za mene se interesovala Roma. Mnogo smo poteškoća zajedno prošli, zato imam takvo poštovanje prema njemu - rekao je Evra za klupski sajt Mančester junajteda.

Potom je naveo da su se potukli i da nisu govorili tri meseca.

- Potukli smo se. Posle toga nismo pričali tri meseca. Igrali smo zajedno, ali ja mu ne bih uputio nijednu reč na terenu. Kao ni on meni. Ferguson je morao da zarotira njega i Ferdinanda, kako bi Rija stavio na levu poziciju, da nas razdvoji na terenu. To je trajalo tri meseca, da bi mi posle jedne utakmice Vida prišao u svlačionici i pružio ruku. Svi su tada pomislili "konačno", zato što smo mi zapravo bili najbolji prijatelji. Volim ga mnogo. Mučili smo se u početku, ali smo pokazali da smo pravi. Imali smo sjajan odnos - otkrio je Francuz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading