STIŽE AZERBEJDŽAN Kostić je svestan šta sve čeka "orlove"
Tanjug/Ap

Filip Kostić će biti jedan od aduta "orlova" u jurišu na pobedu protiv Azerbejdžana. Srbija je apsolutni favorit, ali je Kostić oprezan, poučen iskustvom iz Luksemburga. 

- Utakmica u Luksemburgu je dokaz da nema više slabih protivnika. Odlika velikih reprezentacija je da pobeđuju i kad igraju slabije. Jako bitna pobeda pred meč sa Azerbejdžanom.

Kostić veruje da će "orlovi" imati podršku sutra uveče.

- Protiv Luksemburga u Beogradu smo imali odličnu podršku, nadam se da će i u utorak navijači doći da nas podrže u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da opravdamo poverenje. Poštujemo svakog protivnika, favoriti smo i ne bežimo od toga, ali moramo to da pokažemo na terenu. Pratićemo i utakmice Portugala i nadamo se njihovom kiksu.

Trenutno je situacija takva da je Srbija lider grupe A uoči pretposlednje utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, sa 14 bodova i mečom više u odnosu na Portugal, pa bi na kraju i gol razlika mogla da odlučuje ako budemo bodovno poravnati.

- Srbija uvek igra na gol više, znamo da je bitna gol razlika, ali pre svega da mi dobijemo utakmicu, a ako možemo da damo više golova biće dobro - zaključio je Kostić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading