NJUKASL ĆE BITI ŠAMPION ENGLESKE I EVROPE ! Nova direktorka kluba oduševila navijače!
Tanjug/Ao

Dolaskom bogatog konzorcijuma iz Saudijske Arabije na čelo Njukasla, mnogi navijači "svraka" su pomislili da slede bolji dani za njihov tim.

Amanda Stevelej (48) imenovana je za novu direktorku kluba, a već u prvom obraćanju rekla je da će Njukasl bit šampion Englesku u roku od 5 do 10 godina.

- Prvo želim da se zahvalim neverovatnim navijačima bez kojih ne bismo bili ovde. Ovo je njihov klub, a mi ćemo se pravilno starati o njemu. Ozbiljno shvatamo našu ulogu. Ne želimo da dajemo prevelika obećanja, želimo da investiamo novac u sve segmente kluba - rekla je Amanda.

Novi vlasnici Njukasla imaju velike planove, što je potvrdila i Amanda.

- Ponosni smo što smo deo Premijer lige. To je najbolja na svetu, a Njukasl junajted najbolji klub na svetu. Želimo da ga vidimo kako osvaja trofeje, očigledno. Na vrhu Premijer lige, na krovu Evrope, ali za trofeje je potrebno i vreme, strpljenje i investicije. 

Njukasl se trenutno nalazi na 19. poziciju u Premijer ligi, a već se priča da će strateg tima Stiv Brus dobiti otkaz.

- Borba za opstanak je trenutno naš najveći problem i tu nas očekuje veliki posao. Igre prvog tima moraju da se poboljšaju pod hitno, ali imamo dobar tim i verujemo da mu nije mesto na 19. poziciji. Optimisti smo, uz dobar kurs i kvalitetan posao uspećemo u onome što želim - poručila je Amanda Stevelej.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading