KLUB KOJI IMA POSEBNO MESTO U MOM SRCU! Ronaldo jednom rečenicom oduševio "crveni deo" Mančestera
EPA-EFE/HUGO DELGADO

Tokom vikenda je Kristijano Ronaldo obavio lekarske preglede u Lisabonu, pregovori su završeni i Portugalac je i zvanično stavio potpis na novi ugovor sa Mančester junajtedom.

Ronaldo je potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka za još 12 meseci, a po dolasku u klub iz kojeg je 2009. godine prešao u Real Madrid nije skrivao zadovoljstvo.

"Mančester junajted je klub koji je oduvek imao posebno mesto u mom srcu i bio sam preplavljen porukama od petka. Jedva čekam da ponovo zaigram na Old Trafordu pred punim stadionom i ponovo vidim sve navijače. Radujem se što ću se pridružiti timu nakon međunarodnih utakmica i nadam se da nas očekuje veoma uspešna sezona", izjavio je Ronaldo u prvom obraćanju po povratku među "crvene đavole".

 

 

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena sarađivaće sa nekadašnjim saigračem Ole Gunar Solskjerom, koji je sada šef stručnog štaba Junajteda.

"Kada želiš da opišeš Ronalda, prosto ti ponestane reči. On nije samo fantastičan igrač već i sjajan čovek. Želja da se tako dugo igra i bori na najvišem mogućem nivou samo dodatno pokazuje da se radi o posebnoj osobi. Ne sumnjam da će nastaviti da nas sve impresionira i da će njegovo iskustvo biti od izueztnog značaja za naše mlade igrače. Njegov povratak pokazuje jedinstvenost našeg kluba, zaista sam oduševljen što se vraća tamo gde je sve počelo“, rekao je Solskjer.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading