PONOVO U SRPSKOM FUDBALU Stevanović preuzima superligaša?
EPA/VIRGINIE LEFOUR

Radnički je loše započeo sezonu, pa je izvesno da će promeniti trenera. Posle sedam kola imaju tek šest bodova i niz loših rezultata bio je povod za rastanak sa šefom stručnog štaba Aleksandrom Stankovićem nakon poraza (0:1) od Proletera.

Usled kadrovskih promena prelazno rešenje na gostovanju Partizanu predstavljao je strateg omladinaca Nišlija Vladimir Đorđević. 

Prema saznanjima Sportskog žurnala, tri imena bila su u konkurenciji za funkciju šefa stručnog štaba, međutim u konkurenciji sa Radomirom Kokovićem i Zoranom Milinkovićem izbor je pao na Gorana Plavog Stevanovića.

Isti izvor tvrdi da bi nekadašnji fudbaler Partizana trebalo da uskoro bude promovisan, s obzirom na to da je rukovodstvu Radničkog prioritet da novi strateg što pre počne sa radom i da stigne da pripremi ekipu za gostovanje Voždovca 11. septembra.

Stevanovć je od rastanka sa Napretkom krajem 2020. godine bez angažmana, prethodno je vodio klubove u Kini i Grčkoj, takođe, obavljao je funkciju šefa stručnog štaba Partizana i selektora Gane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading