ŠUMUDIKA, TEMPIRANA BOMBA   Zvezdu čeka trener koga mnogi mrze!
EPA-EFE/Alessandro della Valle

Ne prođe ni jedan dan a da trener Darijus Šumudika, ne ispuni novinarske stupce kontraverznim izjavama i postupcima.  

Nikad nije bio pretereni taktičar, a poslednji primer prepričava Florin Lovin, rumunski fudbaler, koji je odličnim igrama značajno pomogao Astra Đurđi u osvajanju  nacionalnog prvenstva 2016. godine, samim tim i sadašnjem treneru Kluža koji je tada sedeo na klupi pomenutog tima. 

- Igrali smo dobro, igrali smo kvalifikacije za Evropu, a on je iz čista mira izjavio da ako ne uradim ono što mi kaže da će me otpustiti bez razmišljanja - započinje Florin. 

Da je Šumudika bio jasan i glasan potvrdio je odmah sledećim primerom kada je na poluvremenu zamenio Lovina. A Lovin koji je karijeru osim u rumunskim klubovima uspešno gradio i u Austriji, Nemačkoj i Grčkoj nije bio preterano oduševljen tim potezom. 

- Tako nešto nikad nisam doživeo, a odigrao sam 350 zvaničnih mečeva u karijeri. Nemam džojstik u ruci, pa da u trenutku preokrenem situaciju u svoju korist - rezigniran je Florin Lovin.  

Njihov odnos je bio pun uspona i padova, pa su i Rumunova osećanja pomešana. 

- Na kraju mog boravka u Astra Đurđi voleo bih da se sećam samo lepih stvari. Ali mi dugo nismo pričali. A na pitanje zašto je to tako, ne mogu odgovoriti, jer morate pitati Šumudiku - zagonetan je Florin Lovin. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading