ČETVRTAK JE TVOJ DAN: Preuzmi POKLON TIKET i postani novi milioner!
Promo

 

Vremena za pauzu nema, nakon Evropskog fudbala, startovala su i nacionalna prvenstva, Lige petice se polako „zagrevaju“, ali ne smemo zaboraviti ni evropske kvalifikacije, koje su idealne za vaš tiket!

Osim naših predstavnika, odnosno Crvene zvezde i Partizana, Evropa nam donosi „brdo“ zanimljivih utakmica, a to je pravi raj za svakog iskusnog kladioničara!

Olimpijakos, Slovan, Partizan, Rendžers, Fenerbahče...samo su neki od timova koji vam mogu doneti sjajnu zaradu, ali pre toga – jedan specijalan poklon za vas.

Kladionica Meridian rešila je da časti sve nove korisnike i pomogne u sastavljanju idealnog tiketa i to tako što svima koji se registruju na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji podeli POKLON TIKET od 500 RSD!

Samo jedan klik vas deli od ovog sjajnog poklona, a onda se prepustitie čarima NAJVEĆIH KVOTA NA SVETU, koje vas čekaju na meridianbet.rs.

Izbor je na vama, ali savetujemo da iskoristite nikad zanimljivije evropske kvalifikacije, stavite nekoliko parova na tiket i – vaš posao je gotov, uz malo sreće postaćete novi Meridianov milioner!

Ali, ni to nije sve, jer Meridian misli i na svoje verne korisnike, koji su odavno tu. Za njih je pripremljen fantastičan BONUS NA PAROVE, koji iznosi i do 2000%!

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading