HAOS U BRAZILU! Nejmar pobesneo na svoj narod: Terajte se! (FOTO)
EPA-EFE/ANTONIO LACERDA

U meču za trofej sastaju se dva velika rivala Brazil i Argentina u noći između subote i nedelje, a atmosfera u zemlji domaćina i branioca titule je prilično narušena. 

Buru je napravila Nejmarova objava na Instagramu gde je udario po sopstvenom narodu koji, prema njegovom viđenju, priziva neuspeh "karioka".

"Ja sam ponosni Brazilac koji voli svoju otadžbinu. Oduvek sanjam da obučem brazilski dres i slušam pesmu naših navijača. Navijam za Brazil u svakom sportu, na bilo kom takmičenju. Ako je to izbor za mis, Oskari... Uvek navijam za Brazilce. Gde god nastupa Brazil, ja mu dajem podršku. I pitam se: Ko je Brazilac i ne radi to isto? Ok, ja to poštujem, ali terajte se", napisao je Nejmar.

Slično razmišlja i njegov saigrač iz reprezentacije i kluba Markinjoš koji ne može da veruje da se pola nacije okrenulo protiv njih u meču godine.

"Teško je. Vidimo Brazilce, mnoge ljude koji rade u medijima koji su otvoreno protiv nas, koji ne navijaju za brazilsku reprezentaciju i koji nemaju zadovoljstvo i ne ponose se da nas gledaju i da nam pružaju podršku", rekao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading