TRENER ZVEZDE ODUŠEVLJEN Drugo poluvreme iz snova
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo savladali Zlatibor 6:1 u okviru 36. kola Super lige Srbije.

Iako su gosti prvi došli do vođstva, crveno-beli su u drugom poluvremenu u potpunosti nadigrali rivala i postigli šest pogodaka.

Prve utiske posle trijumfa izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković:

- Dobro smo igrali, iako smo imali dosta rotacija u timu. Igrači moraju da budu svesni da je ovo Crvena zvezda i da ispoštuju ono što se dogovorimo. Na poluvremenu smo izvršili tri izmene i trudimo se da igraju oni koji nisu imali minute, ali opet kažem moramo da izgledamo kao Zvezda. Smatram da je drugo poluvreme bilo fenomenalno, jako, onako kako smo želeli. Neke igrače smo odmarali, a neke vraćamo polako u formu, jer želim da 25. maja u finalu Kupa imam “problem” koga da stavim da igra. Mislim da je drugo poluvreme bilo jedno od najboljih do sada.

Govorio je trener o oborenim rekordima, tim je stigao do 104 postignuta pogotka uz 102 osvojena boda.

- To je zasluga igrača, kao i celog stručnog štaba. Radili smo jako i veoma sam srećan zbog momaka, znam koliko su posvećeni i zaista su vredno radili od početka sezone. Počeli smo ovaj ciklus davno i zaslužuju sve pohvale. Mene ne zanimaju rekordi, želim da moj tim igra uvek kao danas u drugom poluvremenu, a ako uz to dođu rekordi rado ćemo ih prihvatiti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading