Precrtani fudbaleri u Zvezdi
Foto: Alo/Foto: Alo/M.Metlaš/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su pre dva dana na nastavak priprema u Rusiju gde će u narednih 10 dana odigrati tri prilično jake provere pred start nove sezone.

Crveno-bele očekuju dueli sa Zenitom, Nefčijem, kao i Fenerbahčeom.

Novi trener Zvezde Barak Bahar poveo je na put 28 igrača i to onih koji su prošli njegov filter, dok je veliki broj precrtao. Rekonstrukciju, kakva dugo nije viđena u Ljutice Bogdana, Izraelac je sproveo za nepunih mesec dana rada.

ČISTA NA

FK Crvena zvezda

 

Brzo je Bahar stavio do znanja na koga računa, a na koga ne. Za sada je jasno da u svojim planovima ne vidi Nemanju Motiku (otišao u Olimpiju), Radovana Pankova (Legija iz Varšave), Milana Borjana (Slovan Bratislava), Aleksandar Pešić (Ferencvaroš), Veljka Nikolića (Aris Limasol), Petra Stanića (TSC)... 

Nedugo nakon toga usledio je novi filter rezova, pa je tako jasno da Izraelac neće računati ni na Slavoljuba Srnića, Marka Gobeljića i dvojac mladih - Jovana Mituljikića i Miloša Gordića (obojica na pozajmicama u IMT-u).

ČISTA NA

FK Crvena zvezda

 

Ono što je zanimljivo jeste da je odlučio da zadrži Zorana Popovića kome je istekao ugovor, ali mu je ovog leta ponuđen novi i dogovorena saradnja do 2024. godine. 

Filteri i rezovi, naravno, još nisu gotovi i dugačak je spisak igrača koji su, za sada, "preživeli". Tu se pre svega misli na mlade igrače Nikolu Stankovića, Vladimira Lučića, Kostu Nedeljkovića, Jovana Mijatovića, Nikolu Mituljikića...

Bahar je odlučio da pomenute igrače povede u Rusiju i tako jasno pokaže da ih vidi u planovima za narednu sezonu, ali je na fudbalerima da dokažu da tu šansu i zaslužuju.

Barak Bahar

FK Crvena zvezda

 

Očekuje se da u Rusiju uskoro stigne Irakli Azarovi koji je učestovao na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine, dok je Jegor Prucev ostao u Beogradu zbog lakše povrede.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading