NA POMOLU VELIKI POVRATAK Novom treneru se dopada, vraća se u Zvezdu po treći put?
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Posle Milana Borjana, kojem je novi trener Barak Bahar telefonom saopštio da ga ne vidi kao prvog golmana, na tapetu se našlo još nekoliko prvotimaca Crvene zvezde, a kao jedno od pojačanja spominje se nekadašnji igrač crveno-belih Miloš Degenek. 

Posle kapitena Crvene zvezde Milana Borjana, poziv od novog trenera Baraka Bahara dobilo je još nekoliko fudbalera. 

I te kako Bahar zazmišlja o pojačanjima, koja će biti neophodna u svim linijama tima, a Zvezda kreće od odbrane, pa je tako otpočeta potraga za novim štoperom i izgleda da će treći put dres voljenog kluba obući Miloš Degenek. 

ZVEZDA PRONAŠLA GOLMANA? Reprezentativac Srbije se oglasio i poručio: Došao bih na "Marakanu"

NA POMOLU VELIKI POVRATAK Novom treneru se dopada, vraća se u Zvezdu po treći put?

EPA/ABIR SULTAN

 

Australijski eprezentativac je uvek rado viđen na "Marakani", a Bahar ima dobro mišljenje o Degeneku i smatra da bi njegovo iskustvo, kao i to što može da odigra na svim mestima u odbrani, mogli da budu vrlo korisni crveno-belima, piše Sportski žurnal. 

Iskusni štoper je dva puta igrao grupnu fazu Lige šampiona sa Crvenom zvezdom, nastupao je i na Svetskom prvenstvu u Kataru i raspoložen da se vrati u Srbiju. 

Ugovor sa američkim Kolambusom ističe mu na kraju godine i to znači da bi za njega trebalo da se plati minimalno obeštećenje. Čeka se odluka hoće li Aleksandar Dragović napustiti Ljutice Bogdana i hoće li se po treći put vratiti ljubimac delija. U prethodna dva mandata u Crvenoj zvezdi Degenek je odigrao 132 utakmice i postigao tri gola i upisao sedam asistencija. 

Podsetimo, pred odlazak iz Beograda imao je Degenek problema sa trenerom Dejanom Stankovićem koji ga nije video kao startera, a nije poznato kakve planove sa njim ima Barak Bahar i da li bi došao da igra u startnih 11, ili bi morao da mu dokaže da zaslužuje da bude na terenu od prvog minuta. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading