ODMAH OFANZIVA Novi trener crveno-belih stigao u Beograd i već dogovorio pojačanje
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Izraelski trener Barak Bahar doputovao je ovog vikenda u Beograd gde će prisustvovati poslednjoj utakmici Crvene zvezde u ovoj sezoni (večeras od 19 časova protiv Novog Pazara), dok će u ponedeljak i zvanično biti promovisan u novog šefa stručnog štaba srpskog šampiona. Do tada će razgovarati sa sada već bivšim trenerom Milošem Milojevićem i svojim igračima, dok već zna i jedno novo ime za narednu sezonu. 

Pored već dogovorenih pojačanja u vidu Pitera Olajinke (Slavija) i Marka Stamenića (Kopenhagen), novo ime na pripremama za iduću sezonu biće i Vladimir Lučić iz Čukaričkog. Zvezdino dete otišlo je letos na pozajmicu na Banovo brdo i ostavilo je sjajan utisak, a sada se sprema njegov povratak na stadion "Rajko Mitić". 

IMA NOVI KLUB Lalatović preuzima Železničar

ODMAH OFANZIVA Novi trener crveno-belih stigao u Beograd i već dogovorio pojačanje

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Lučić ima vrlo komplikovanu i neobičnu klauzulu u ugovoru koja kaže da Čukarički može da otkupi fudbalera Crvene zvezde za 300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, dok potom isto - sa identičnim uslovima - mogu da urade i čelnici kluba sa stadiona "Rajko Mitić". Najverovatnije će se to i desiti i Lučić će iduće godine biti član Crvene zvezde pošto se otvara mesto u timu zbog gotovo sigurnog odlaska Stefana Mitrovića u inostranstvo.

-Jedino što za sada znam, jeste da idem na pripreme sa Crvenom zvezdom. U svakom slučaju, neko grupno evropsko takmičenje ću igrati - uz osmeh je rekao krilni fudbaler za "Sportski žurnal".

Vladimir Lučić je inače rođen 2002. godine i prethodno ga je Crvena zvezda pozajmljivala u IMT sa Novog Beograda gde je takođe ostavio odličan utisak. Ove sezone u Superligi postigao je tri gola i zabeležio još pet asistencija, ali njegov učinak ne može samo da se očita u "suvoj statistici", postoji razlog zašto ga moderni treneri cene.

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde obećao je da će klub ovog leta dovesti četiri-pet pojačanja, a poznato je od ranije da je prioritet dolazak napadača i zadnjeg veznog. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading