MILOJEVIĆ UOČI SLAVLJA NA "MARAKANI" Proslava titule je prilika da navijači pozdrave igrače
FK Crvena zvezda

Biće to prilika da navijači pozdrave igrače koji su klubu doneli treću uzastopnu, a ukupno 13. duplu krunu, istakao je u najavi meča trener "crveno-belih" Miloš Milojević.

Veliki broj čestitki je stigao na adresu šefa stručnog štaba crveno-belih posle osvajanja Kupa Srbije. 

-Ne mogu da izdvojim čija čestitka je najviše značila, sve su važne. Najznačajnije su svakako čestitke igrača i stručnog štaba, jer sa njima provodim najviše vremena, kao da živimo zajedno. Proslavili smo osvajanje Kupa Srbije, a slavićemo i u nedelju kada i zvanično budemo uzeli titulu - rekao je Milojević.

Imaće Milojević na raspolaganju sve igrače za utakmicu protiv Novog Pazara.

-Svi su fizički spremni za utakmicu. Nažalost ponovo imamo 20 mesta, plus dva golmana, a u rosteru 25 igrača, tako da će neko izostati, ali mislim da je do sada grupa bila korektna. Uvek su igrali najspremniji igrači i trudili smo se da svi zabeleže minute - dodao je Milojević.

MILOJEVIĆ UOČI SLAVLJA NA

FK Crvena zvezda

 

Aleksandar Katai se trenutno nalazi na drugom mestu liste strelaca Superlige Srbije sa 15 postignutih golova, a u nedelju će imati priliku da se bori i za prvu poziciju.

-Katai će igrati, bitno je za Crvenu zvezdu da pokuša da ima prvog strelca lige. Mislim da bi to značilo i njemu na ličnom planu. Ako bude bio spreman i ako se bude fizički dobro osećao da može da igra mislim da treba da se nađe na terenu.

Istakao je Milojević da će izmena u timu biti, ali da on neće biti sastavljen samo od bonus igrača.

-Videćemo. Ne gledam to tako, mislim da je proslava titule prilika da navijači pozdrave igrače, koji su izneli najveći teret. Naravno biće nekih promena u timu, ali neće se ticati isključivo bonus igrača - podvukao je Milojević.

MILOJEVIĆ UOČI SLAVLJA NA

FK Crvena zvezda

 

CRVENO-BELI PRUŽILI PODRŠKU MALIŠANIMA U TEŠKIM DANIMA Đaci Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" bili gosti Crvene zvezde (FOTO) 

Odgovorio je strateg Zvezde i na pitanje da li će crveno-beli uspeti da ekipa stigne do cifre od 100 postignutih golova.

-Poštujemo ekipu Novog Pazara ne bi bilo korektno tako pričati. Znamo da smo se sa njima namučili u Novom Pazaru, jeste sada drugačija situacija, ali kažem poslednja je utakmica. Nije toliko bitno da stignemo do 100 pogodaka, bitno je da dajemo golove. Beležili smo dosta šansi, mnogo nam je veći procenat očekivanih golova nego onih koje smo postigli. Imali smo priliku da dođemo do te cifre, međutim nismo. Na kraju krajeva osnovni cilj nam je da dobijemo utakmicu sutra i da završimo sezonu trijumfalno, da bi se i sledeća tako nastavila.

Izmenjen sastav ekipe Novog Pazara neće poremetiti igrače Crvene zvezde, koji se kao što je Milojević istakao, pripremaju za duel pre svega fokusirajući se na svoju igru.

-Neće otežati utakmicu. Pripremamo meč 80 posto fokusirajući se na našu igru i to što radimo. Uz poštovanje protivnika, pripremamo i njih, neke detalje usmeravamo u tom pravcu, ali sve što smo igrali bilo je iz naše filozofije i principa.

Na pitanje da li će se na golu naći mladi Jovan Miladinović, šef stručnog štaba nije dao konkretan odgovor.

-To moram da vidim sa kolegom, trenerom golmana.

Čestitke i pohvale generalnog direktora Zvezdana Terzića su Milojeviću izuzetno značajne.

-Svakako da mi znači pohvala gospodina Terzića, kao i drugih ljudi iz kluba. Hvala još jednom klubu i Zvezdanu Terziću pre svega, kao i Mitru Mrkeli koji su verovali kada je Dejan Stanković otišao da sam ja taj koji može da donese Zvezdi titulu u istorijskoj sezoni. Mi smo uzeli i duplu krunu, sa svima njima sam pre svega prijatelj, ali poštujem i poziciju u kojoj su moji nadređeni. Hvala im i drago mi je što sam opravdao očekivanja - zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading