TERZIĆ NAJAVIO POJAČANJA NA "MARAKANI" Sa nekima od njih smo u pregovorima
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su i matematički obezbedili novu šampionsku titulu, i naredne sezone će igrati direktno u grupnoj fazi Lige šampiona, a generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić ne krije zadovoljstvo učinjenim.

Terzić je u razgovoru za "Kurir", govorio o novim igračima, potencijalnim pojačanjima, ali i budućem treneru crveno-belih. 

-Potreban nam je još jedan čvrsti i agresivni zadnji vezni, prava šestica. Treba nam još jedan špic, videćemo i za bekovske pozicije. Zatim jedan igrač iza napadača, kvalitetan. U odnosu na ovaj tim sigurno je da ćemo imati petoricu novih. Olajinka je igrač koji se retko nalazi, bez obeštećenja, sa 27 godina. To je dar od Boga kako smo uspeli da izdejstvujemo njega i Stamenića. Za momka koji ima 22 godine, srpski pasoš, koji ima iza sebe Ligu šampiona u Kopenhagenu. Sigurno je da ćemo pored njih dovesti još dva igrača - počeo je Terzić. 

BEOGRADSKI JE IĆI NA "MARAKANU" Andrija Milošević, Milan Kalinić, Vlada Kovačević i Viktor Savić zovu "zvezdaše" na utakmicu protiv Čukaričkog (VIDEO)

TERZIĆ NAJAVIO POJAČANJA NA

Alo/Vladimir Markovic

 

Kada je reč o potencijalnim pojačanjima, sa klubom iz Ljutice Bogdana su dovođeni u vezu Luka Milivojević, Nemanja Radonjić, Filip Đuričić, Mihajlo Ristić, Nemanja Gudelj...

-Svi ti igrači koji ste pomenuli interesantni su Crvenoj zvezdi. Baš svi, ali moramo da budemo svesni da ne možemo da dovedemo mnogo igrača. Otkriću vam – s nekima od njih smo u pregovorima.

Kada je reč o klupi crvenoć-belih, izvesno je da će na tom mestu Miloša Milojevića naslediti Barak Bahar.

-Miloš je napravio istorijske rezultate, imamo vremena, nemamo kvalifikacije, prvi put u ovih devet godina, i Liga šampiona startuje 19. septembra, a naša Superliga 22. jula. Otvoreno sam razgovarao sa Milošem i rekao mu da je obaveza i meni i svih nas koji vodimo klub da tražimo najbolje rešenje za Zvezdu - istakao je Terzić.

Podsetimo, Zvezda u nedelju, od 17.00 na Marakani dočekuje Čukarički u trećem kolu "plej-ofa" Superlige Srbije. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading