RANJENI LAV JE NAJOPASNIJI Zvezda ogroman favorit, ali Milojević poziva na oprez pred Partizan
FK Crvena zvezda

Šef struke "crveno-belih" je pozvao na oprez.

- Možda rezultati ne oslikavaju na naš način, nije to interesovanje, ali imamo obavezu da održimo svetkovinu na tom nivou. Prilazimo maksimalno ozbiljni sa istim stavom da dobijemo. Neće se ni sada promeniti. Ranjeni lav je najopasniji, ali imamo kvalitet i samopouzdanje da izađemo kao pobednici - rekao je Milojević i dodao:

- Potrebna je vrela krv i hladna glava. Pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal i u poslednjem derbiju, možda 45-40 minuta. Ne mislim da su igrači komforni, već ljudski mozak sam navodi da se pobeđuje uz ne previše napora. Moramo da budemo pravični i kritični, svaka čast i veliki podvig je šesta titula u nizu, ali moj posao i svih u klubu je da tražimo više. Ne možemo da budemo nerealni, ali želimo više od ovoga.

RANJENI LAV JE NAJOPASNIJI Zvezda ogroman favorit, ali Milojević poziva na oprez pred Partizan

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Osvojena titule ne znači i rasterećeniji ulazak u ovaj meč.

- Ništa se nije promenilo od osvajanja titule. Titula je bila prioritet, kup je takođe sam po sebi kada branite trofej, ali i da se stvori mlada baza igrača da se donese novac i rezultat. Ne postoji nijedan tačka od koje sam odstupio, svi su dobili prostor, neki čak i više, ali kao mladi morate da imate statistiku da biste bili prepoznatljivi. Verujem da će sve doći - dodaje Milojević.

Osvrnuo se i na činjenicu da publike neće biti na tribinama.

- Derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam neko ko se meša, ali ja to ne volim i to je moj stav. Voleo bih da je 20.000 naših i njihovih, verujem da bi naši navijači bili glasni. Mislim da više ovo šteti nama - ističe srpski stručnjak.

Uporedio je Superligu sa Premijer ligom.

- Navikli smo na dvojac Zvezda i Partizan, ako jedan nije drugi tu je problem. Nema afiniteta prema tome, teren pokaže sve. Nije lako ostvariti 20 bodova više, treba pokazati . Arsenal da je dobio male utakmice bio bi prvi. Svi mogu kod nas da budu jači za 20 odsto - zaključio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading